حسناامیدم مدیر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 4849 عنوان سرکلاژ | مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 73 پست مامانای عزیز کسی هست مشکل کوتاهی دهانه رحم یا همون سرویکس داشته باشه من تو بارداری قبلیم سرکلاژ کردم دیروز فهمیدم دوباره حامله ام کسی اطلاعی داره؟ تاحالا این کارو کردین؟ السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 1396/07/28 | 19:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozee عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 107 ابن سری بمونن راضیم و گله ای ندارم انشالله خدا کمک هممون کنه نی نی های سالم بیاریم این بار
مینا71 عضویت: 1395/09/23 تعداد پست: 2295 انشالله خدا کمک هممون کنه نی نی های سالم بیاریم این بار ایشالا. خدا جونم ممنون که بازم فرشته هامو بهم برگردوندی.خودت مراقبشون باش
گلیییییی عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 13834 میرسونی ان شالله عزیزم من مامانمم دوقلو ابجیامو باردار بود سرکلاژ شد استراحت نسبی داش ۳۸ هفته سرکلاژ ... بخشیدسزارین شد 😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
گلیییییی عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 13834 اخه ی بار که از دستشون دادم نگرانم.سرکلاژمم نکنن که دیگه هیچ امیدی نیست ن ان شالله ک سالم میان بغلت عزیزم توکل بخدا حتما سرکلاژ کن دکترتو عوض کن اگه امکانش هس 😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
مینا71 عضویت: 1395/09/23 تعداد پست: 2295 بخشیدسزارین شد من بارداری قبلیمم سزارین سدم متاسفانه خدا جونم ممنون که بازم فرشته هامو بهم برگردوندی.خودت مراقبشون باش
مینا71 عضویت: 1395/09/23 تعداد پست: 2295 ن ان شالله ک سالم میان بغلت عزیزم توکل بخدا حتما سرکلاژ کن دکترتو عوض کن اگه امکانش هس دکترم گفت خودت بخای سرکلاژت میکنم فقط باید جفتت بره بالا بعد خدا جونم ممنون که بازم فرشته هامو بهم برگردوندی.خودت مراقبشون باش
گلیییییی عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 13834 من بارداری قبلیمم سزارین سدم متاسفانه ن استرس نداشته باش منم همش استرس و نگرانی داشتم چوندکترم گف باوجود سرکلاژ بازم احتمال زایمان زودرس ۸۰ درصده اما لطف خدا شامل حالم شد تا۳۶ هفته رسوندم فقط توکل بخدا دکترا بهانن 😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
مینا71 عضویت: 1395/09/23 تعداد پست: 2295 ن استرس نداشته باش منم همش استرس و نگرانی داشتم چوندکترم گف باوجود سرکلاژ بازم احتمال زایمان زودرس ... ایشالا.ممنون که وقت گذاشتی😍😍 خدا جونم ممنون که بازم فرشته هامو بهم برگردوندی.خودت مراقبشون باش
گلیییییی عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 13834 دکترم گفت خودت بخای سرکلاژت میکنم فقط باید جفتت بره بالا بعد ابجیم جفتش پایین بود دکترش دوتا دونه شیاف داد و ی هفته استراحتوبود جفت رفت بالا خداروشکرتا ۴۱ هفته زایمان نکرد😂😂😂اخرشم سزارینش کردن 😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
گلیییییی عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 13834 ایشالا.ممنون که وقت گذاشتی😍😍 قربونت ان شالله ک نی نیات سالم میان بغلت شمام برای سلامتی پسرم دعا کنین ان شالله همه بچه ها سالم بزرگ بشن 😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
مینا71 عضویت: 1395/09/23 تعداد پست: 2295 ابجیم جفتش پایین بود دکترش دوتا دونه شیاف داد و ی هفته استراحتوبود جفت رفت بالا خداروشکرتا ۴۱ هفته ز ... خدا کنه برای منم بالا بره تا ی هفته دیگه خدا جونم ممنون که بازم فرشته هامو بهم برگردوندی.خودت مراقبشون باش
مینا71 عضویت: 1395/09/23 تعداد پست: 2295 قربونت ان شالله ک نی نیات سالم میان بغلت شمام برای سلامتی پسرم دعا کنین ان شالله همه بچه ها سالم بزر ... چشم حتما خدا جونم ممنون که بازم فرشته هامو بهم برگردوندی.خودت مراقبشون باش
گلیییییی عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 13834 خدا کنه برای منم بالا بره تا ی هفته دیگه میره عزیزم نگران نباش توکل بخدا 😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
سلطنت عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 1777 عزیزم زایمان هفته ۲۶ داشتی نی نی سالمه الان انشالله؟ منم باردادم و خیلی نگران زایمان زودترس هستم نه متاسفانه بچه اولمو از دست دادم من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴