2777
2789
عنوان

سرکلاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 73 پست
چون سونو انومالی ۱۸ هفته انجام دادم رفته بودم شهرمون زنگ زدم گفت بیا تا سرکلاژت کنم چون شهر خودمون م ...

منم دقیقا 36هفته و پنج روز دردام شروع شد

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
عزیزم زایمان هفته ۲۶ داشتی نی نی سالمه الان انشالله؟ منم باردادم و خیلی نگران زایمان زودترس هستم

نه عزیزم نموندن

خدا جونم ممنون که بازم فرشته هامو بهم برگردوندی.خودت مراقبشون باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اورژانسی شد دیگه دهانم کوتاه شده بود اما این بار ان شالله نمیزاریم به اونجاها کشیده بشه

دهانه ات کوتاه شد درد نداشتی؟

ارثی نی نی ها دوقلو میشن؟

نه دارو میخورم از شانسم هرچقدر فولیکول دارم میگیره والا نمیدونم از بدشانسیه یا خوش شانسی

چون سونو انومالی ۱۸ هفته انجام دادم رفته بودم شهرمون زنگ زدم گفت بیا تا سرکلاژت کنم چون شهر خودمون م ...

استراحتت چطور بود؟

استراحتت چطور بود؟

وای خیلیییی بد مطلق مطلق تا اخر بارداریم 

از شانسم فشارمم از ۳۰ هفته بالا زد 

هر روز هپارین تزریق میکردم 

امپول پرولوتون ۵۰۰ هفته ی یکی 

قرص ایزوپرینم هر ۸ ساعت

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
وای خیلیییی بد مطلق مطلق تا اخر بارداریم  از شانسم فشارمم از ۳۰ هفته بالا زد  هر روز هپا ...

من الان دارم هپارین میزنم و استراحت مطلقم فقط خدا کنه تا 32 برسونم این بار.

برام دعا کن تو روخدا.

من الان دارم هپارین میزنم و استراحت مطلقم فقط خدا کنه تا 32 برسونم این بار. برام دعا کن تو روخدا.

میرسونی ان شالله عزیزم من مامانمم دوقلو ابجیامو باردار بود سرکلاژ شد استراحت نسبی داش ۳۸ هفته سرکلاژ شد 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
میرسونی ان شالله عزیزم من مامانمم دوقلو ابجیامو باردار بود سرکلاژ شد استراحت نسبی داش ۳۸ هفته سرکلاژ ...

اخه ی بار که از دستشون دادم نگرانم.سرکلاژمم نکنن که دیگه هیچ امیدی نیست