2777
2789
عنوان

سرکلاژ

814 بازدید | 73 پست

مامانای عزیز کسی هست مشکل کوتاهی دهانه رحم یا همون سرویکس داشته باشه من تو بارداری قبلیم سرکلاژ کردم دیروز فهمیدم دوباره حامله ام کسی اطلاعی داره؟ تاحالا این کارو کردین؟

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

سلام عزیزم .بله من دوهفته پیش انجام دادم با دکتر سهیلا  عارفی. دوهفته هم استراحت مطلق مطلق بودم .از امروز کم کم تکون میخورم 

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم .بله من دوهفته پیش انجام دادم با دکتر سهیلا  عارفی. دوهفته هم استراحت مطلق مطلق بودم ...

انشاالله بارداری راحتی داشته باشی.میشه بپرسم اندازه ی سرویکستون چند بود؟آیاعلائمی داشتی ؟؟؟

من یکشنبه بایدبرم برااندازه گیری طول سرویکسم.خییییلی کمر درددارم

مرسی عزیزم ۳۳بود اما من چون سابقه زایمان زود رس داشتم  بافت نگهدارنده خولی نداره سرویکسم ب خاطر همون سرکلاژ شدم

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴

منم یه بچه پنچ ماهه تو بارداری اولم زایمان زودرس کردم سر دومی سرکلاژم کردن فقط دکترم تا آخر بارداری اجازه حرکت بهم نمیداد خیلی اذیت شدم الان که فهمیدم دوباره حامله ام خیلی استرس دارم با یه بچه شش ساله نمیتونم استراحت کنم 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
منم یه بچه پنچ ماهه تو بارداری اولم زایمان زودرس کردم سر دومی سرکلاژم کردن فقط دکترم تا آخر بارداری ...

منم زایمان زود رسم دفعه قبل هفته ۲۶بود.یعنی چی نمیذاشت تکون بخوری? مگه لک بینی و اینا داشتی? 

مرسی عزیزم ۳۳بود اما من چون سابقه زایمان زود رس داشتم  بافت نگهدارنده خولی نداره سرویکسم ب خاطر ...

منم مثل شمام.ولی جفتم پایینه تا کی میشه سرکلاژ کرد

خدا جونم ممنون که بازم فرشته هامو بهم برگردوندی.خودت مراقبشون باش
منم مثل شمام.ولی جفتم پایینه تا کی میشه سرکلاژ کرد

هر چه زودتر بهترر. فک کنم زمان اصلیش بین هفته۱۳تا ۱۷هستش

اخه لکه بینی دارم

از دکترت سوال کنذ. برا لک بینیت باید شیاف پروژسترون و امپول پرولوتون و اینا بده فک کنم . 

از دکترت سوال کنذ. برا لک بینیت باید شیاف پروژسترون و امپول پرولوتون و اینا بده فک کنم . 

داده دو روز پیش قبل عمل سرکلاژ اینجور شدم.فعلا امپول و شیاف و استراحت مطلق داده میترسم تا دوهفته درست نشم و وقت سرکلاژ بگذره

خدا جونم ممنون که بازم فرشته هامو بهم برگردوندی.خودت مراقبشون باش