عزیزم شما اون پلاک شفاف رو داشتید ؟ سال اول بعد از ارتو چند ساعت میذاشتید؟
من بعد ارتو نداشتم. حین ارتو وقتی که دندونا تا حد زیادی رفتن سرجاشون بهم پلاک دادن. به جز زمان غذا خوردن و جاهایی که لازم بود خیلی حرف بزنم همیشه رو دندونام بود
یعنی حالت کلی فک رو تغییر میده؟ مثلا وقتی دهن بسته باشه توی عکسها باز هم تغییر هست؟ یا فقط موقع مشخص ...
موقتی دهنم بسته هست دندونام رو هم هست هم تاثیر داره قبلن دندونای فک بالام عقب تر بودن حالت بدی میفتاد اللن اومدن جلوی دندونای پایینیم البته اگ این اختلاف خیلی زیاد باشه دیگبا ارتودنسی حل نمیشع باید فک پایین جراحی بشه برا من کم بود این حالت از بین رفت
عزیزم شما اون پلاک شفاف رو داشتید ؟ سال اول بعد از ارتو چند ساعت میذاشتید؟
من اونو نزاشتم متاسفانه ۸مرداد وقت لابراتور گرفتم براکت هارو بردارم پلاک بگیرم وقت نکردم برم دندون جلوییم پوسیده اول اونو باید برم ترمیم کنم بعد برم برا برداشتن براکت و گرفتن پلاک وقت نکردم
خودم انجام دادم فک بالام بااینکه زیاد داغون نبود ولی خیییییلی تاثیرداشت تو چهرم
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
ببین ناخودآگاه رو اعتماد به نفس تاثیر میزاره موقع خندیدن حرف زدن
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡