2777
2789
عنوان

تاثیر ارتودنسی روی چهره

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 55 پست
نمیدونم والا حاملم حس هام قاطی شدن.خواهرم دهنش سیم ارتودتسی داره حرف میزنه تهوع میگیرم

اون طبیعیه فکر کردم کلی میگید

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با ارتودنسی شفا پیدا کردم عملا😂😂

چرا چیشد مگه؟

دندون ضعیف نشد؟

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

نه البته هنوز رو دندونمه برنداشتم ولی خیلی خوب شد زاویه عک گرفتم دندونام مرتبط شد فکم جلو بود خوب شد ...

میگم دوماه اول دندونات دیگه اکی شدن؟؟

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

من دندونای بالاییم رفته به سمت داخل انحرافش خیلی جزئیه کسی متوجه نمیشهولی دندونای پایینم روی نوک دند ...

چیزی که جزییه تو زیباییت دیده نمیشه یا موقع خوردن غذا اوکیه بهتره نکنی چون دکترها همچین دست شفابخشی هم ندارن و اگه ازشون بپرسی حتما میگن اره میشه اما شاید بدتر شد اون وقت نظام پزشکی هم کشکه هیچ رسیدگی نمیکنن 

یک عدد چپی 

من خیلی افتضاح بود دندونام واسه همین اره ولی اگه اونقدر مشکلی نداری شاید مثل من برات معجزه نکنه

عزیزم داشتم دوباره تاپیک میخوندم پیامتو دیدم

من رفتم ارتودنسی کردم

فک پایینم گفتن جلوعه ولی با ارتو خوب میشه دکتر گفت

الان فک پایین شما که جلو بود رفت عقب صورت گرد شد؟

عزیزم داشتم دوباره تاپیک میخوندم پیامتو دیدممن رفتم ارتودنسی کردمفک پایینم گفتن جلوعه ولی با ارتو خو ...

من برعکس بود 

یعنی فک پایینم خیلی عقب بود

اومد جلو خیلی ولی بازم چون کلا چونه ی کوچیکی دارم نیازه یا ژل بزنم یا جراحی کنم

احتمالا شما هم اگه خود چونتون بزرگ نباشه و فکتون جلو باشه خیلی بهتر میشه