2777
2789
عنوان

تاثیر ارتودنسی روی چهره

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 55 پست
عزیزم شما اون پلاک شفاف رو داشتید ؟ سال اول بعد از ارتو چند ساعت می‌ذاشتید؟

من بعد ارتو نداشتم. حین ارتو وقتی که دندونا تا حد زیادی رفتن سرجاشون بهم پلاک دادن. به جز زمان غذا خوردن و جاهایی که لازم بود خیلی حرف بزنم همیشه رو دندونام بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی حالت کلی فک رو تغییر میده؟ مثلا وقتی دهن بسته باشه توی عکسها باز هم تغییر هست؟ یا فقط موقع مشخص ...

موقتی دهنم بسته هست دندونام رو هم هست هم تاثیر داره قبلن دندونای فک بالام عقب تر بودن حالت بدی میفتاد اللن اومدن جلوی دندونای پایینیم البته اگ این اختلاف خیلی زیاد باشه دیگ‌با ارتودنسی حل نمیشع باید فک پایین جراحی بشه برا من کم بود این حالت از بین رفت

عزیزم شما اون پلاک شفاف رو داشتید ؟ سال اول بعد از ارتو چند ساعت می‌ذاشتید؟

من اونو نزاشتم متاسفانه ۸مرداد وقت لابراتور گرفتم براکت هارو بردارم پلاک بگیرم وقت نکردم برم دندون جلوییم پوسیده اول اونو باید برم ترمیم کنم بعد برم برا برداشتن براکت و گرفتن پلاک وقت نکردم

فکتون دراز تر بود الان کوتاه تر شدنه؟چند سالگی ارتو کردین؟من دندونام خیلی مرتبه دلم نمیاد ضعیفشون کن ...

فک پایینم جلو تر از بالایی بود ناهنجاری از فک نبود از دندونام بود دندونا ضعیف نمیشن ک فقط یه مدت لق هستن جابه جا میشن همین دیگ سفت میشن

خودم انجام دادم فک بالام بااینکه زیاد داغون نبود ولی خیییییلی تاثیرداشت تو چهرم 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
فک پایینم جلو تر از بالایی بود ناهنجاری از فک نبود از دندونام بود دندونا ضعیف نمیشن ک فقط یه مدت لق ...

چندسالگی ارتو کردی 

چقد طول کشید

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

خودم انجام دادم فک بالام بااینکه زیاد داغون نبود ولی خیییییلی تاثیرداشت تو چهرم

خب چه تاثیراتی

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

ببین ناخودآگاه رو اعتماد به نفس تاثیر میزاره موقع خندیدن حرف زدن 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
۲۲سالگی ۸ماه شد

چه کم

خوشبحالتون

کجا رفتین چه شهری ینی میشه منم انقد کم شه

مگه کسی دندوناش کج باشه گناه کرده؟

نمیدونم والا حاملم حس هام قاطی شدن.خواهرم دهنش سیم ارتودتسی داره حرف میزنه تهوع میگیرم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
اونام با کج مغزا هم صحبت نمیشن نگران نباش

چه ربطی داره میگم که حاملم حس هام بهم خورده،خواهر خودم سیم ارتودنسی داره دهنش حرف میزنه یا میخنده اوقم میگیره

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹