2777
2789
عنوان

همسرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 102 پست
خب این خانم ده سال اشتباهات داشته البته میشه جبران کرد دیر نیست ..... اما نه یک شبه ، از مشاوران تنه ...

منظورتون کانال تنها مسیر آرامش هست؟

یک نفر دیگه هم پیشنهاد داده بود.

واقعا تاثیر داره؟

اما خب حداقل بی ادب نیستخشن نیستانتظاری نداره آزاری نمیرسونهبددهنی نمیکنه چون اصلا حرف نمیزنه

اگه میتونی کمکش کن کاری راه بندازعه. بعضیها فقط کلیداستارتشونو بایدروشن کنی.... 

ایناهم گفتی چون دستش زیرسنگه. مجبورعه بددهنی نکنه.. هرچی بری جلوتر. بدبختیاش از تومیبینع. 

پس کمکش کن. تا حرمتا حفظن . کاری شروع کنه. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه مزیتی در بیوه شدن هست؟چه سودی برای من و او داره جدایی؟از کجا معلوم اوضاع بدتر نشه؟

مزیتش خلاص شدن از دست یه نون خور اضافی و زندگی معلق و لنگ در هوا و نگاه به آیندست 

اون شاید تکونی به خودش داد و فهمید وقتشه پاشه خرج خودشو بده 

والا دیگه از این بد تر نداریم این دیگه اصلا زندگی نیست 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
منظورتون کانال تنها مسیر آرامش هست؟یک نفر دیگه هم پیشنهاد داده بود.واقعا تاثیر داره؟

بله همون ، علتش اینه که روی مرد هایی با این مدل خیلی زوووود و عالی جواب میده ، مثلا روی همسر من بعد از ۱ سال و نیم جواب داد ولی توی تجربه ها میخونم روی مدل این آقا فوری جواب میده و عالی

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
سعی کردم. حتی کاری رو هم شروع کردم اما پیگیرش نشد. اصلا ادامه نداد

ازش بپرس چه شغلی دوست دارعه. اگه میتونی کمکش کن شغل مورد علاقه اونو راه بندازی.... 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
دوستش دارم نگران عاقبتش هستمقصد جدایی ندارم

دیگ چی بگم خود دانی عزیزم ولی اینی ک داره میگذره عمر و جوونیه ک تویی عشق و شور طی نشد

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
بله همون ، علتش اینه که روی مرد هایی با این مدل خیلی زوووود و عالی جواب میده ، مثلا روی همسر من بعد ...

باشه پس حتما اقدام میکنم

البته ایشون که حاضر به مشاوره نمیشه 

من تنهایی میتونم از مشاوره استفاده کنم؟

مشاور زن هم دارند؟

باشه پس حتما اقدام میکنمالبته ایشون که حاضر به مشاوره نمیشه من تنهایی میتونم از مشاوره استفاده کنم؟م ...

اصلا آقا نباید بفهمه که شما اقدام کردی ‌‌‌‌‌‌‌د 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی