2777
2789
عنوان

همسرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 102 پست
دوستش دارم نگران عاقبتش هستمقصد جدایی ندارم

ببین اگه دوست داشت بایدحرکتی انجام بدعه... وگرنه توفقط اونو دوس داری... دربرابرش سکوت کردی. فکرمیکتی اون خوبه که تاحالا بددهنی نکرده.... خوبی ازخودت بودعه نه اون.... پس خودت یه تلنگری بهش بزن... 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه پس حتما اقدام میکنمالبته ایشون که حاضر به مشاوره نمیشه من تنهایی میتونم از مشاوره استفاده کنم؟م ...

همه ی کار ها با خانمه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
ماشین داره یعنی خوش چجوری خسته نمیشه ازین وضعیت به ظاهرش میرسه

صبح تا شب خونه است

خیلی سخته

اما عادت کرده

یعنی تحرک صفر! 

همش پشت میز یا روی مبل 

آخرش خدای نکرده به بیمارستان میرسه

اصلا حرف نمیزنه نگاه نمیکنه توجه نمیکنه دنبال راه حل نیست

پس لالم هست.... خخخ برا مزاح گفتم.... مرده متحرک. میرعه دستشویی؟ 

منم مشکل بیکاری داشتیم. بابچه. اما خداشکرهمسرم عکسالعمل نشون میداد به بیکاری. خودخوری میکرد. فکرش آروم نبود.  چنان ازبین رفت. اماخداروشکر دارعه کارش شروع میکنه. شاید تایکسال نتونیم حتی مخارج اولیه تامین کنه. اما شروع کرد. 

انشاالله بحق فاطمه زهرا  بحق گلوی پاره پاره امام حسین  مشکلت حل بشه. مشکلات زندگی منم حل بشن. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
صبح تا شب خونه استخیلی سختهاما عادت کردهیعنی تحرک صفر! همش پشت میز یا روی مبل آخرش خدای نکرده به بیم ...

از اولشم اینجوری بود.... اون باید خودش بفکر کار زندگی آینده باشه همه مسولیت زندگی انداخته گردن توعه.. خودت هرجور شده ی کار براش پیدا کن اگه ماشین داره بفرستش اسنپ شده قهرکن برو خونه بابات تا این بخودش بیاد

پس لالم هست.... خخخ برا مزاح گفتم.... مرده متحرک. میرعه دستشویی؟ منم مشکل بیکاری داشتیم. بابچه. اما ...

خیلی ممنون عزیزم 

الهی آمین 

دعا کنید 

کلامش برگرده خیلی صداش رو دوست داشتم

خیلی آواز خوندنش رو دوست داشتم 

خیلی شوخی هاش رو دوست داشتم

زندگی مون کلا تغییر کرده

الان جز سکوت و غم تو خونه نیست

خیلی نیاز به دعا دارم 

از اولشم اینجوری بود.... اون باید خودش بفکر کار زندگی آینده باشه همه مسولیت زندگی انداخته گردن توعه. ...

نه از اول این طور نبود 

اما هیچ وقت نتونست شاغل بشه 

قهر فایده ای نداره

نمیخوام خانواده ام رو اذیت کنم

تازه نزدیک نیستیم

ما تو غربت هستیم