2777
2789
عنوان

همسرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 102 پست
از کجا معلوم بعد از جدایی شرایط بدتر نشه؟از کجا معلوم دوباره ازدواج صورت بگیرهاز کجا معلوم همسر جدید ...

من یک لحظه هم تو این شرایط اسف بار نمیمونم که به اضطراب جدایی بعدش فکر کنم 

مگه بالاتر از سیاهی هم رنگی هست؟

من شرایط شما رو سیاهی میبینم

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز خانمBentozzahra1این آیدی راهنمای مشاوره تنها مسیر آرامش در ایتاست

سلام دوست عزیزم 

می خواستم ازتون تشکر کنم بابت معرفی مشاور کانال تنها مسیر آرامش

من دیروز مشاوره کردم و خیلی راضیم 

خیلی از سوالاتم به بهترین نحو پاسخ داده شد. 

الحمدلله واقعا راضی هستم 

من راه پذیرش رو انتخاب کردم. اما راه حل خواستم برای بهبود اوضاع

جاهاتون رو عوض کنید تنها راهش همینه ایشون کارای خونه رو بکنه و شما بیرون از خونه باشید 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

برای افرادی که در جریان مشکل زندگی ام قرار گرفته اند و یا بعدا این تاپیک را می خوانند خلاصه ای از نتایج مشاوره رو می نویسم شاید برای افرادی که در موقعیت مشابه هستند مفید باشه:

۱. جدایی راه حل نیست. مشکلات و بحران ها و آسیب های بعد از جدایی بیشتر از ماندن و ساختن زندگی با کسی است که دوستش داری. حتی اگر فرد جدیدی وارد زندگی شد خود مشکلات و مسایل دیگه ای به همراه دارد. پس بهترین راه تلاش برای اصلاح و ساختن همین زندگی است. (واقعا ممنونم از مشاورم )

۲. اصلاح سبک زندگی. کم کردن از زمان کار و اختصاص دادن زمان بیشتر به کارهای مربوط به خانه و خودم و زنانگی خودم . من در آشپزی و نظافت خونه خیلی تنبلم مشاور به من تذکر داد که همیشه باید بوی غذا از این خونه بیاد. به نظافت و زیبایی خونه و به خودت برس. نباید روحیه زنانگی ام رو و ظرافت های یک زن رو از دست بدم. باید محیط خونه مایه آرامش همسر باشه. ( همسر من به تمیزی حساس هست اما از روی غرور هیچ وقت چیزی نمیگه . اگر غذا نباشه هیچ چیز نمیگه) تذکر مشاور خیلی به جا بود. 

۳. ابراز احساسات و علاقه . مشاور گفت هر روز از محل کار یک پیامک عاشقانه به همسرت بفرست حتی اگر او جواب نداد. 

۴. عدم مقایسه. من هیچ وقت به طور واضح همسرم رو مقایسه نکردم و میدونستم که اینکار اشتباه هست. اما در ذهنم همیشه با پدرم و یا همسر دوستانم مقایسه می کردم مخصوصا وقتی همکاران از صمیمیت با همسرانشان تعریف می کنند یا دستپخت همسرانشان رو میارن. یه همکار دارم همسرش علاوه بر کار بیرون در خونه هم کار می کنه و براش ناهار میذاره تغذیه می ذاره . بارها دوستم گفته نمی‌دونم امروز ناهار برام چی گذاشته. یعنی تا این حد همسرش همکاری داره. دقیقا متضاد همسر من. خوب این موضوع خیلی من رو اذیت می کرد و من هم نسبت به کار خونه بی انگیزه شدم. اما مشاور تذکر داد که به هیچ وجه مقایسه نکن انتظار نداشته باش و فقط و فقط برای رضای خدا کارهای خونه و آشپزی رو به نحو احسن انجام بده. 

۵. پیشنهاد مشاور طبخ غذا با طبع گرم و مرطوب هست و گفتن سرچ کنم ببینم چه غذاهایی گرم و مرطوب هستند چون باید انعطاف پذیری میشه. اصلاح تغذیه در روحیه تاثیر میذاره. استفاده از گوشت گوسفند در غذا مهم هست. 

۶. من از ترک نماز همسرم ناراحت بودم و مشاور تذکر داد که برای خدا کاری نداره که ایشون رو ببخشه و حتی بعضی از یاران اباعبدالله در واقعه عاشورا یک شبه عاقبت بخیر شدند. مهم عاقبت بخیری هست. پس این گره ذهنی رو باز کن از سرت. (دوستان دعا کنید برای نماز خون شدن همسرم و عاقبت بخیری)

۷. عدم اصرار به فرزند آوری تا زمانی که همسرم آماده نیست. من نگران سن بارداری بودم اما مشاور گفت قبل از هر چیز باید رابطه تون ترمیم بشه. فرزند صالح یک روزی است و مثل رزق و روزی های دیگه اگر برایتان مقرر شده باشه خدای متعال خودش اسبابش را فراهم می کند. پس دیگه نباید با اصرار های زیاد باعث آسیب بیشتر به رابطه مون بشم. 

۸. جهاد زن در خوب همسرداری کردن است. شاید من کارهای خوب زیادی انجام بدم اما اون مساله اصلی که در آخرت از من در موردش سوال خواهند پرسید همسرداری من هست نه کارهای مستحب دیگه. جهاد در مورد کارهای سخت هست. و همسرداری هم از این نظر سخته که شما ولایت مرد رو با ازدواج می پذیری و حتی در جایی که از نظرت او اشتباه می کنه و غیر از کارهای حرام باید ولایت پذیری خودت رو به همسر نشون بدی. خوب این کار آسونی نیست. اما ما به عنوان زن یک خانه موظف هستیم که تابع همسر باشیم که بر ما ولایت دارد. شاید خیلی از خانوما خوششون نیاد برای منم سخت بود. اما فکر می کنم گره مشکل من هم خیل مربوطه. به نظرم همسرم خیلی اشتباه می کنه. من شخصیت مدیریتی قوی دارم و در زندگی هم ناخواسته سعی کردم همسرم رو هم مدیریت کنم که این مطلب او را به شدت آزرده و باعث تحقیر و شکستن غرورش شده. 

شما شوهر نکردی رسما زن گرفتیاونم یک زن بی مسئولیتطلاقش بده بره

با مشاور صحبت کردم 

راه حل این زندگی جدایی نیست

خدا رو شکر یک پیشنهادهایی داده شد که دارم اجرا می کنم. امیدوارم نتیجه ببینم. 

سلام اگر سرویس مدارس بشن دو تا مدرسهیکی شیفت صبیکی شیفت بعد از ظهر ماهی ۲۰ میتونن در بیارن

ممنون از پیشنهاد 

چه عالی 

امیدوارم قبول کنن 

اما این مقدار همت و تلاش رو هم در ایشون نمی بینم. 

ممنون از پیشنهاد چه عالی امیدوارم قبول کنن اما این مقدار همت و تلاش رو هم در ایشون نمی بینم.

من خودم فوق لیسانسم سرکار بودم بخاطر بچم رها کردم میدونم همسرتون چه عذابی میکشن بخدا یک دقیقه بیکار نیستم همش بدو بدو

تو غربتم کمک ندارم

اما با این حال همش ناراحتم شاغل نیستم

مغازه هم خوبه اجاره کنند اما اون ریسک داره ممکنه فروششون خوب نباشه 

اما سرویس ریسکی نداره 

تازه ماشینش هم سرمایشه 

دوست نداشت میفروشه یا هرچی

من یک دوستی دارم خانم هست سرویس شدن خیلی راضین 

براتون حمد خوندم امیدوارم زندگیتون بهتر بشه و همسرتون سرکار برن