برای افرادی که در جریان مشکل زندگی ام قرار گرفته اند و یا بعدا این تاپیک را می خوانند خلاصه ای از نتایج مشاوره رو می نویسم شاید برای افرادی که در موقعیت مشابه هستند مفید باشه:
۱. جدایی راه حل نیست. مشکلات و بحران ها و آسیب های بعد از جدایی بیشتر از ماندن و ساختن زندگی با کسی است که دوستش داری. حتی اگر فرد جدیدی وارد زندگی شد خود مشکلات و مسایل دیگه ای به همراه دارد. پس بهترین راه تلاش برای اصلاح و ساختن همین زندگی است. (واقعا ممنونم از مشاورم )
۲. اصلاح سبک زندگی. کم کردن از زمان کار و اختصاص دادن زمان بیشتر به کارهای مربوط به خانه و خودم و زنانگی خودم . من در آشپزی و نظافت خونه خیلی تنبلم مشاور به من تذکر داد که همیشه باید بوی غذا از این خونه بیاد. به نظافت و زیبایی خونه و به خودت برس. نباید روحیه زنانگی ام رو و ظرافت های یک زن رو از دست بدم. باید محیط خونه مایه آرامش همسر باشه. ( همسر من به تمیزی حساس هست اما از روی غرور هیچ وقت چیزی نمیگه . اگر غذا نباشه هیچ چیز نمیگه) تذکر مشاور خیلی به جا بود.
۳. ابراز احساسات و علاقه . مشاور گفت هر روز از محل کار یک پیامک عاشقانه به همسرت بفرست حتی اگر او جواب نداد.
۴. عدم مقایسه. من هیچ وقت به طور واضح همسرم رو مقایسه نکردم و میدونستم که اینکار اشتباه هست. اما در ذهنم همیشه با پدرم و یا همسر دوستانم مقایسه می کردم مخصوصا وقتی همکاران از صمیمیت با همسرانشان تعریف می کنند یا دستپخت همسرانشان رو میارن. یه همکار دارم همسرش علاوه بر کار بیرون در خونه هم کار می کنه و براش ناهار میذاره تغذیه می ذاره . بارها دوستم گفته نمیدونم امروز ناهار برام چی گذاشته. یعنی تا این حد همسرش همکاری داره. دقیقا متضاد همسر من. خوب این موضوع خیلی من رو اذیت می کرد و من هم نسبت به کار خونه بی انگیزه شدم. اما مشاور تذکر داد که به هیچ وجه مقایسه نکن انتظار نداشته باش و فقط و فقط برای رضای خدا کارهای خونه و آشپزی رو به نحو احسن انجام بده.
۵. پیشنهاد مشاور طبخ غذا با طبع گرم و مرطوب هست و گفتن سرچ کنم ببینم چه غذاهایی گرم و مرطوب هستند چون باید انعطاف پذیری میشه. اصلاح تغذیه در روحیه تاثیر میذاره. استفاده از گوشت گوسفند در غذا مهم هست.
۶. من از ترک نماز همسرم ناراحت بودم و مشاور تذکر داد که برای خدا کاری نداره که ایشون رو ببخشه و حتی بعضی از یاران اباعبدالله در واقعه عاشورا یک شبه عاقبت بخیر شدند. مهم عاقبت بخیری هست. پس این گره ذهنی رو باز کن از سرت. (دوستان دعا کنید برای نماز خون شدن همسرم و عاقبت بخیری)
۷. عدم اصرار به فرزند آوری تا زمانی که همسرم آماده نیست. من نگران سن بارداری بودم اما مشاور گفت قبل از هر چیز باید رابطه تون ترمیم بشه. فرزند صالح یک روزی است و مثل رزق و روزی های دیگه اگر برایتان مقرر شده باشه خدای متعال خودش اسبابش را فراهم می کند. پس دیگه نباید با اصرار های زیاد باعث آسیب بیشتر به رابطه مون بشم.
۸. جهاد زن در خوب همسرداری کردن است. شاید من کارهای خوب زیادی انجام بدم اما اون مساله اصلی که در آخرت از من در موردش سوال خواهند پرسید همسرداری من هست نه کارهای مستحب دیگه. جهاد در مورد کارهای سخت هست. و همسرداری هم از این نظر سخته که شما ولایت مرد رو با ازدواج می پذیری و حتی در جایی که از نظرت او اشتباه می کنه و غیر از کارهای حرام باید ولایت پذیری خودت رو به همسر نشون بدی. خوب این کار آسونی نیست. اما ما به عنوان زن یک خانه موظف هستیم که تابع همسر باشیم که بر ما ولایت دارد. شاید خیلی از خانوما خوششون نیاد برای منم سخت بود. اما فکر می کنم گره مشکل من هم خیل مربوطه. به نظرم همسرم خیلی اشتباه می کنه. من شخصیت مدیریتی قوی دارم و در زندگی هم ناخواسته سعی کردم همسرم رو هم مدیریت کنم که این مطلب او را به شدت آزرده و باعث تحقیر و شکستن غرورش شده.