2777
2789
عنوان

همسرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 102 پست
چهل سالشهمغرورهخیلی حساسه بهش بی احترامی نشهاز جامعه گریزانه از تحقیر شدن میترسه برای همین اصلا در ج ...

پس از نظر شخصیتی مشکل دارن کاش می‌تونستی ببریش مشاور

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما خب حداقل بی ادب نیستخشن نیستانتظاری نداره آزاری نمیرسونهبددهنی نمیکنه چون اصلا حرف نمیزنه

بگو بی حس و بی احساس ه دیگه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
بگو بی حس و بی احساس ه دیگه

کلا روح شده

اما دلم براش میسوزه

غرورش شکسته که به اینجا رسیده

نتونسته شغلی داشته باشه

و من موفق بودم 

من به روش نیاوردم اما در شرایط نامطلوبی قرار گرفته

هیچ راهی ندارم خدایی با همون گزینه اول راه حلم اینه فقط جدا بشم نون خور اضافه می‌خوام چیکا خرج خودمو میدم 

فقط یه جا عقل داره اونم بچه نخاستنشه 

آدمی ک خودش نخاد به خودش تکونی بده رو باید با همون طلاق تکونی بهش داد تا بفهمه وقت یه غلطی کردنشه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
خودش خیلی اذیت میشه برای همین زده به فاز بی خیالی و روز و شب طنز میبینه. من دلم براش میسوزه که نتونس ...

وا یعنی چی‌؟؟ مرد اگه کاری باشه بلخره از یه طریقی یه کاری میکنه، حداقلش مسافرکشیه نه اینکه مثله مادربزرگ هایی که نه اینده ای دارن نه هدفی صرفا خودشونو با تلویزیون یا کارهایی که وقت و‌میکشه سرگرم میکنن!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

خب این خانم ده سال اشتباهات داشته البته میشه جبران کرد دیر نیست ..... اما نه یک شبه ، از مشاوران تنها مسیر کمک بگیرید باید حداقل یک سال روی مرد کار بشه تا ببینید چطور هم شاغل میشه هم از افسردگی خارج میشه هم مررررد میشه برای بچه دار شدن

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
هیچ راهی ندارم خدایی با همون گزینه اول راه حلم اینه فقط جدا بشم نون خور اضافه می‌خوام چیکا خرج خودمو ...

چه مزیتی در بیوه شدن هست؟

چه سودی برای من و او داره جدایی؟

از کجا معلوم اوضاع بدتر نشه؟