2777
2789
عنوان

منظور این همکارم چی بوده بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 26 پست

[QUOTE=354012277]من خودم حس میکنم بیشتر نیرویی میخاس ک جاسوس باشه  حرف ببره و بیاره [/QUOTE

پس از تو خوشش نیومده

برای همین بهانه آورده 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

[QUOTE=354012277]من خودم حس میکنم بیشتر نیرویی میخاس ک جاسوس باشه حرف ببره و بیاره [/QUOTEپس از تو ...

اخر سر ک دعوام شد باهاش بهش گفتم حق خور بی غیرت و...

تو پیام نوشت انقدری غیرت داشتم ک الان شکمت بالا نیومده و در ب در دنبال بابای بچت نیستی الان 

منظورش از این حرف چی بود ؟ 

کارم سالن کاری تو رستوران بود 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخر سر ک دعوام شد باهاش بهش گفتم حق خور بی غیرت و...تو پیام نوشت انقدری غیرت داشتم ک الان شکمت بالا ...

منطورش این بوده که خرابکاری 

این چرا اینقدر باهات مشکل داره

مطمئنی کسی پیشش از تو بد نگفته؟

چون خییلی غیرعادیه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

منطورش این بوده که خرابکاری این چرا اینقدر باهات مشکل دارهمطمئنی کسی پیشش از تو بد نگفته؟چون خییلی غ ...

ی همکار افغانی خانم داشتم اون تا میتونست زیرابمو میزد ‌...

هرچه در جستن آنی ،آنی 
ی همکار افغانی خانم داشتم اون تا میتونست زیرابمو میزد ‌...

احتملا همونه

چون رفتار کارفرمات خیلی غیرعادی بوده

همین که افغانی استخدام کرده دیگه مشخصهدچه ادمیه

احتملا همونهچون رفتار کارفرمات خیلی غیرعادی بودههمین که افغانی استخدام کرده دیگه مشخصهدچه ادمیه

کارم تو رستوران بود 

شاید باورت نشه ولی به غیر من و ی خانم صندوقدار همه افغان بودن و پشت هم و بدبختی کارفرما مونم پشت افغانی بود تا ایرانی خودش 

ببین نمیدونم این زنه چیکار میکرد ولی کارفرما همیشه با من ضد بود همیشه پاچمو میگرفت...

هرچه در جستن آنی ،آنی 
کارم تو رستوران بود شاید باورت نشه ولی به غیر من و ی خانم صندوقدار همه افغان بودن و پشت هم و بدبختی ...

مطمئن باش کار خودشه

همینه که افغانی پر اونجا بوده بدون که جایی درستی نبودی 

مطمئن باش کار خودشههمینه که افغانی پر اونجا بوده بدون که جایی درستی نبودی

از چ نظر میگی افغانی پر بوده جای درستی نبوده ؟ 

دلیل خاصی داشته ک اینهمه نیرو افغان گرفته بنظرت ؟

هرچه در جستن آنی ،آنی 
از چ نظر میگی افغانی پر بوده جای درستی نبوده ؟ دلیل خاصی داشته ک اینهمه نیرو افغان گرفته بنظرت ؟

افغانی کلا مردم دارن جمع میشن که بهشون کار ندن

بعصی جاها فروختن وسیله بهشون ممنوع شده

افغانی میارن چون بیشتر کار میکنن حقوق کمتر میگیرن

افغانی کلا مردم دارن جمع میشن که بهشون کار ندنبعصی جاها فروختن وسیله بهشون ممنوع شدهافغانی میارن چون ...

اینا غیر قانونی بودن همه شون خدا لعنتشون کنه...

بعد از اینکه از اونجا در اومدم با همون زنه افغانیه دعوام شد هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم ( تو حرفاش و..فهمیدم اون زیراب زده) چند روز خط شو خاموش کرد و دیلیت اکانت کرد تلگ شو چرا بنظرتد؟

هرچه در جستن آنی ،آنی 
اینا غیر قانونی بودن همه شون خدا لعنتشون کنه...بعد از اینکه از اونجا در اومدم با همون زنه افغانیه دع ...

حتنا همین رفته کارفرما رو پر کرده

با نصف حقوق عادی کار می‌کنن

بزا هیمنه که کارفرما نگهشون داشته 

حتنا همین رفته کارفرما رو پر کردهبا نصف حقوق عادی کار می‌کننبزا هیمنه که کارفرما نگهشون داشته

ببین چ کاری برم ‌ک افغانی توش نباشه 

مونتاژ کاری رفتم رستوران رفتم خیاطی رفتم 

هرجا میرم هستن این زباله ها ...

هرچه در جستن آنی ،آنی