2777
2789
من عاشق قصه های جزیره خاله هتی بودم و هستم

وااای فیلیسیتیییییییییی، اون موقع دیگه بزرگ شده بودم راهنمایی بودم می‌دیدم این فیلم و هیییی رووووزگارررررر چ باحال بود همه چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه.! فیلمش که اوکیه.. اما این تبعیض هایی که از قدیم بره زنها قا.. میشن خیلی چرت و پرته...

آها... اما فیلم طوری دوبله شده که اینو نشون نمیده سراسر فیلم اینطوریه که زنها کثیف و به دردنخورن. البته دید مردم اون زمان اینطور بوده. باید کل فیلم رو بدون سانسور دید تا متوجه منظورم شد.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

یک عدد شصت و چهاری خرد و خسته از مسیر زندگی 😀بازم شکرت خدایا

دهه شصتیای این تاپیک انگار دوراز جون تریلی از روشن رد شده همشووون نفسسسس نفسسس زنان و آخخخخ ننه گویان اومدن  چتوننهه آبروی هرچی جوونِ بردین

یک عدد دهه شصتی که دلتنگ بچگیهاشه دلتنگ بوی ماه مهر ماه مهربان متولد سال ۶۸ هستم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

استارتر هم شهریور ۶۶ الان ما سه نفر توی بازه ی یک ماه بدنیا اومدیم هی روزگار یه زمون سه تامون نوزاد ...

واقعا ۳۶, ۷ سال پیش این موقع ما سه تا تو همین لحظه احتمالا یا پستونک دهنمون بود یا لاستیکی پامون بودو با خیال راحت داشتیم وسط خواب خرابکاری میکردیم

اتفاقا دیشب داشتم با خودم فکر میکردم رسیدم سر قله و از این به بعدش سراشیبی به سمت پیری و مرگه یه لحظه تلنگر بدی خوردم ولی بعدش یادم رفت بسکه بچه ها اذیت میکنن دیگه مجالی برای اندیشه نیست  

چطور فهمیدم از زنایی که دیدم چقدر عالین ولی شوهرای اشغالشون از روی حسادت سد راه موفقیتشون شدن چقدر ب ...

از این نظر باهات موافقم، بروووو موفق باشی خدا خیرررت بده