2777
2789
یااحسین مظلوم چراااا اینجوری شدین شماها؟؟؟ ی لحظه رفتم عنوان تاپیک و چک کردم نکنه دهه ۳۰, ۴۰ نوشته ب ...

من69هستم احساس میکنم59هستم ازبس روحم خسته هست بعضی موقع فقطدوس دارم همینجوری راه برم تابرسم به ناکجاابادبعدرویه صندلی ریلکسی بشینم وچماموببندم  واواقعاارزوم همینه همیشه وقتی ازخواب بیدارمیشم میگم خدادیشب باهات حرف زدم چراکاری برام نکردی که دیگه بیدارنشم بعضی وقتم باخودم میگم دیگه به خدانگم شایدزودترکارمورابندازه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اگه سانسورش و ببینم خاطرم خراب میشه💔

ببینی چشمات گرد میشه

😑😑😑

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

نسل مهربون ما هیچ وقت منقرض نمیشه در عوض فرزندان گلی مثل خودشون تحویل جامعه میدن دیگه غم ک با آدم هس ...

هنوزم دیر نیست، خیلیا ۷۰ ب بالا میفهمد باید تو لحظه شاد بود، ولی متاسفانه به خاطر مهربونیت بیش از حد نسلمون بچه هامون ی کم متفاوت شدن و از خوبیامون شاید بخوان سواستفاده کنن

اره دقیقا تا نمیزدی تو سرش تصویرش نمیومد😅😅یادش بخیر

هههههی، ولی این چیزاش خیلیییی تووو مخ بود دیگه خودمونیم یهو وسط فیلم جنگ ستارگان راه می‌افتاد با اون برفکا  

لینچان یکی شخصیتهای فیلم جنگجویان کوهستان بود... شیچین نو اژدها هوسانگنیان 🤣

بقیه ش و یادم نیست ولی ارررره جنگجویان کوهستان یادم اومددد دمت گرم، لینچان تو ذهنم شر خرِ محله بود

چرت و پرته...

چی؟ فیلمش یا زیرنویسها؟!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

هههههی، ولی این چیزاش خیلیییی تووو مخ بود دیگه خودمونیم یهو وسط فیلم جنگ ستارگان راه می‌افتاد با اون ...

چند روز پیش تو یه کافی شاپ چند تاشو دیدم به علاوه بیشتروسایلایی که مربوط به اون دوران بود، تصمیم گرفتم هفته ای یک بار برم اونجا به یاد قدیم 

مارم دنبال یه خانم ده ۶۰ هستیم که زن دائیمون بشه😂🙂🙃

دوستان مجرد دهه شصتی ایشون با شما کار دارم من تایید میکنم داییشون بسیارررررر فهمیده و باوقارن   خو وقتی دنبال دختر دهه شصتی میکردم معلومه دیگه    ایشالا ی زندایی خوشگل موشگل و همه چی تموم دهه شصتی پیدا کنی عزیزم