بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
نسل مهربون ما هیچ وقت منقرض نمیشه در عوض فرزندان گلی مثل خودشون تحویل جامعه میدن دیگه غم ک با آدم هس ...
هنوزم دیر نیست، خیلیا ۷۰ ب بالا میفهمد باید تو لحظه شاد بود، ولی متاسفانه به خاطر مهربونیت بیش از حد نسلمون بچه هامون ی کم متفاوت شدن و از خوبیامون شاید بخوان سواستفاده کنن
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
مارم دنبال یه خانم ده ۶۰ هستیم که زن دائیمون بشه😂🙂🙃
دوستان مجرد دهه شصتی ایشون با شما کار دارم من تایید میکنم داییشون بسیارررررر فهمیده و باوقارن خو وقتی دنبال دختر دهه شصتی میکردم معلومه دیگه ایشالا ی زندایی خوشگل موشگل و همه چی تموم دهه شصتی پیدا کنی عزیزم