2777
2789
حالا من باهات مخالفم با دهه پنجاهیا ارتباطی نداشتم اما پسرای دهه شصتی فکر میکنم آخرین نسل از مردایی ...

چقدر احساساتی الکی میشید ،زیاد پستای اینستارو نگاه نکن میگن وای دهه  شصتی ،دخترای دها شصتی خوب بودن پسراش خودشیفته ،چقدر دختردهه شصتی خودکشی کردن بخاطر پسرای دهه شصتی چقدر زود تحت تاثیر اینستا قرار میگیرید 😂😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

64هستم،رنج دیده از بچگی تا چند سال پیش، ولی سعی کردم همیشه شاد وباعزت باشم

عاشق این غرور و عزت نفسمونم اکثرا سعی میکنیم شعر ستار ک می‌گفت سرخِ صورتم از سیلی اما زردِ تنم و انجام بدیم و به همه نشون بدیم شادترینیم این غرورمون بااینکه خیلیییی جاها اذیتمون کرد اما هولوگرام دهه شصتیا مخصوصا دختراشه

عزیزم من به عنوان دهه شصتی هیچ وقت احساس بدبختی نکردم بهترین دوران متعلق به ما بود امکانات نبود اما ...

اره عزیرم میدونم هشت جنگ‌ ایرانو عراقو میگی درست میگی زیاد تحت تاثیر پستای اینستا قرار نگیر دخترای دهه شصتی خیلی زجر کشیدن خفقان جامعه و محدودیت مردای روانی ،کودکی سخت 

عاشق این غرور و عزت نفسمونم اکثرا سعی میکنیم شعر ستار ک می‌گفت سرخِ صورتم از سیلی اما زردِ تنم و انج ...

اره دیگه عزت نفس وغرور دخترای دهه شصتی رو هیچ دوره ای نه میتونه تجربه کنه نه درک

اره عزیرم میدونم هشت جنگ‌ ایرانو عراقو میگی درست میگی زیاد تحت تاثیر پستای اینستا قرار نگیر دخترای د ...

عزیز من ۶۵ ام اصلا جنگو یادم نیست دو سالم بود که جنگ تمام شد 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
۶۸ام گاهی دلم برا اون زمان تنگ میشه یاد پفک اشی مشی و خونه بازی تو کوچه ولوازم اشپزی پلاستیکی و دمپا ...

خاله بازی، دمپایی می‌بردم میدادم ب نمکی بهم جوجه رنگی بده،،، هییییییییییییی

دهه شصت نسل سوخته هستبد شانس

این و قبول ندارم ب نظرم دهه ۸۰ ای ها بدترین دوره رو گذروندن، دوره ی نوجوونی و کودکی و اوایل شروع جوونیمون واقعا از نظر روانی دغدغه های سن و سال خودمون و داشتیم فقط