یااحسین مظلوم چراااا اینجوری شدین شماها؟؟؟ ی لحظه رفتم عنوان تاپیک و چک کردم نکنه دهه ۳۰, ۴۰ نوشته ب ...
😅😅😅نگران نباش خوب از یک سنی به بعد میشیم میانسال
خدایی روحیه م خوبه و دارم کنار بجه هام عشق میکنم😄
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چطور فهمیدم از زنایی که دیدم چقدر عالین ولی شوهرای اشغالشون از روی حسادت سد راه موفقیتشون شدن چقدر ب ...
عزیزم من به عنوان دهه شصتی هیچ وقت احساس بدبختی نکردم بهترین دوران متعلق به ما بود امکانات نبود اما یکدلی و یکرنگی بود کودکی خیلی شادی داشتیم آقایون هم ربطی به دهه نداره بستگی به شخصیت داره
انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان
من دیگه چند ساله خیلی بیشتر به روح وروان خودم میرسم،البته اگه رسیدگی به 2تا بچه اجازه بده، از افسردگی وکارایی که غمگینم میکنه به شدت فراری هستم، به خصوص فکر کردن به یه قسمتی از گذشته 🥰
پسرای دهه شصتی و پنجاهی اشغال و مریض و خودشیفته و متوهم و خودخواه و عوضی و ضد زن بودن خیلی دخترای ده ...
حالا من باهات مخالفم با دهه پنجاهیا ارتباطی نداشتم اما پسرای دهه شصتی فکر میکنم آخرین نسل از مردایی بودن که عشق واقعی و بلد بودن ببین این دهه شصتیایی که الان مجردن و هزارجور داستان دارن و اگه ی کوچولو روحشون و کالبد شکافی کنی میرسی به ۲۰,۲۵ سال پیش که تو راه مدرسه عاشق شدن و عشقی که میشد ازش قصه ساخت. ولی ب خاطر سختگیری های پدرو مادر ای اون دوره و غرور دخترا اون پسر قید عشق و عاشقی و ازدواج و برای همیشه زد و تهش دیگه الان مجبورن به ی ازدواج پر از هوا و هوس تن بدن، ، منی ک دهه ۶۰ عاشق شدم میدونم پسرای این دهه چقدرررر نجیب و مرددددی بودن افسسسسوس که زمونه با نسلمون خوب تا نکرد
نه بابا دوره ی ما رو پفکا مینوشتن فرزند کمتر زندگی بهتر اکثرا یکی دوتاییم
نه خب از بس زیاد بودین که مینوشتن دیگه
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel