2821
2789
عنوان

اومدم قهر

626 بازدید | 39 پست

وسیله نیاوردم ولی شوهرم میدونه قهر کردم بش پیام دادم گفتم شب میمونم خونه بابا اینا گفت آخر شب میام دنبال ستیا نگفت نمون بیا اصن چرا رفتی 🙃 مامانمم نیستش خونه خالمه  فقط بابام هستش ک ب اونم گفتم همینجوری دوسدارم شب بمونم تو اتاق خودم یکم سوال جواب کرد ک چیشده و اینا ولی خب چیزی نگفتم اونم دیگه چیزی نپرسید......

تمام جآنم( همسرم ، دخترکم)♥️❤️

چرا قهر رفتی؟شاید عصبانی هستی الان

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعوامون شد فحش داد کنترل هم پرت کرد سمتم

خوب این قهر نیست 

یکم دوریه 

خونه زندگیتو سر هرچی ول نکن بیا 

اگه پیام داد بگو حالم زیاد خوب نیست امشبو میمونم فردا میام 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

پس بابات هم فهمیده احتمالا لطفاً اگه مشکل حادی نیست زود برگرد

اخه دلم خیلی گرفته دوسندارم برم تو خونش در دیوار بهم حمله میکنن خفه میشم اکسیژن کم آوردم 

خوب این قهر نیست یکم دوریه خونه زندگیتو سر هرچی ول نکن بیا اگه پیام داد بگو حالم زیاد خوب نیست امشبو ...

اصن نگفت چرا میمونی نمون بیا هیییییچ

اصن نگفت چرا میمونی نمون بیا هیییییچ

خوب دعوا کردین 

برا اونم سخته بگه 

ب روت نیار 

امشب بمون یکم آروم شو برگرد خونه سر سنگین باش باهاش و حرف نزن 

بگو قراره بریم شب بیرون

گفت پس بابام هم شب بیاد گفتم ن نمیاد گفت پس ما بریم خونمون گفتم نه بغض کرد گفتم میخوای بگم بیاد تورو ببره گفت آره بعد گفت اگ میشه تو ام بیا 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز