2821
2789
عنوان

اومدم قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 39 پست

عزیزم الان واقعا دلت گرفته،ناراحتی،غصه داری 

ولی خودت داری میگی وقتی خوبه خیلی خوبه

تیپ شخصیتیش اینطوریه ک تو عصبانیت خودشو نمیتونه کنترل کنه 

برگرد خونه نزار قهرتون کهنه بشه حالا اگه دوس داری امشبو نرو بگو فردا میام،امشب احتیاج دارم تنها باشم

ولی ادامه دارش نکن

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تاپیک قبلتو خوندم. سرچی بحثتون میشه معمولا؟مشاوری دکتری جایی نیست شوهرتو ببری درمان کنی؟وقتی میدونی ...

مرسی ک خوندی

سر اینکه هیچوقت ب حرفش گوش نمیدم اون میگه حرف من منم میگم حرف من مثلا ی مانتو خواستم سفارش بدم گیر داده ک نه کوتاهه هرچی میگم نیست گیرداده ن هست آخرش هم گفتم بتوچه میخرم  ببین کی مردشه حرف بزنه سرهمین عصبی شد بم گفت بگیرش ببین از هفت جا ج...ت میدم یا ن🫤سرهمین بحثمون گرفت بالا 

تمام جآنم( همسرم ، دخترکم)♥️❤️

عزیزم الان واقعا دلت گرفته،ناراحتی،غصه داری ولی خودت داری میگی وقتی خوبه خیلی خوبهتیپ شخصیتیش اینطور ...

مثلا سرهمین مشکل امروزی ک گفتم قبلش هی مخش میزدم ک آفرین بخدا کوتاه نیست اونم خیلی خوشگل با ناز نوازش میگفت نه قربونت بشم فلان خرید حضوری کن قدش از نزدیک ببین 

آخه ازم نپرسید کی میای چرا نمیای ک بگم فردا میام🥺🥲

اسی برگرد با بچه ات خونه گلم یه موقع الکی الکی قهرا جدی میشه این بحث کوچیک قهر خونه بابا نداره همون ...

واقعا حس له شدن دارم اگ برگردم بم نگفت بیا

مرسی ک خوندیسر اینکه هیچوقت ب حرفش گوش نمیدم اون میگه حرف من منم میگم حرف من مثلا ی مانتو خواستم سفا ...

چند سالته.. سیاست نداری و تجربه ات کمه.. مردا دوس دارن حرف حرف خودشون باشه بخاطر زندگیت کوتاه بیا. منم پنج سال باشوهرم سر همین چیزا جنگیدم کتک خوردم. اخرش ب این نتیجه رسیدم هیچ چیز مهم تر از ارامش و زندگی و رابطم باشوهرم نیست. کار خودمو میکردم ولی ب قیمت تلخ شدن زندگیم واین گرون تموم میشد برام.  ی لباسو دوبار میپوشی بعدش دیگ دلتو میزنه میندازیش دور ولی حرف و رفتار باشوهرت تو ذهنش میمونه. مثه من زندگیتو سرچیزای پوچ تلخ نکن. شاید شوهرت فقط منتظر اینکه به حرفش گوش کنی و واقعا قصد نداره تورو از خریدن فلان لباسی ک دوس داری منع کنه.بزار حس کنه رئیسه و حرفشو گوش میدی. اعتمادشو جلب کن و کم کم خاسته هاتو عملی کن سیاست میخواد کمی کتاب بخون و سعی کن زیرکانه تر رفتار کنی. این چیزی نیست ک بخاطرش بری قهر خونه پدرت.. هروقت مطمعن شدی مخای جدا شی اون وقت قهر برو اونجا. اگ سر هرچیزی بری اونجا قبح قضیه میریزه و تو حتی اگر مقصر نباشی .مقصر دیده میشی و دیگ نه کسی حرفتو باورمیکنه و نه جدی میگیرنت و حتی خانوادتم ممکنه طرف شوهرت دربیان

چند سالته.. سیاست نداری و تجربه ات کمه.. مردا دوس دارن حرف حرف خودشون باشه بخاطر زندگیت کوتاه بیا. م ...

اره اگ موضوع رو بفهمن پشتش درمیان ن واقعا قصد نداشت نخره میگفت حضوری بخر قد مانتومشخص باشه  از ابتدای آشناییم باهاش سرهمین دعوا داریم ک من مجاب نمیشم وقتیم دختر بودم حرف حرف خودم بود زیر بار حرف نمی‌رفتم

۲۹سالمه

مثلا سرهمین مشکل امروزی ک گفتم قبلش هی مخش میزدم ک آفرین بخدا کوتاه نیست اونم خیلی خوشگل با ناز نواز ...

نگه ،تو بگو

بخدا زندگی های مارو ی عده حسرتشو میخورن، منتظرن پاشی از سرخونه زندگیت  که خودشونو جا کنن

سنگین باش

ولی خونت باش

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40