2821
2789
عنوان

اومدم قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 39 پست
خوب دعوا کردین برا اونم سخته بگه ب روت نیار امشب بمون یکم آروم شو برگرد خونه سر سنگین باش باهاش و حر ...

میترسم بابام چیزی بفهمه تازه میگفت ینی چی بچه رو ببره فقط خودت بمونی گفتم میخوام امشب پیش شما باشم گفت اگ چمدونت تو ماشینه همین الان بگو 

تمام جآنم( همسرم ، دخترکم)♥️❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میترسم بابام چیزی بفهمه تازه میگفت ینی چی بچه رو ببره فقط خودت بمونی گفتم میخوام امشب پیش شما باشم گ ...

خواهرانه میگم نزار کار ب بزرگترا برسه 

اگه اومد بچه رو ببره توهم برو بگو میخواستم شب بمونم حال و هوام عوض بشه ک شوهرم گفت بیا دیگه نشد بمونم 

این موضوع خوبی نیست برای قهر کردن و اومدن خونه ی پدر برگرد خونت اصلا هم ب روت نیار ک تصمیم داشتی قهر بری خونه ی پدر 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

چرا خوب سر هر چیزی که اختلاف هست حرف بزنید

انقد ادعا عاشقی میکنه وقتی حرفمون نشده باشه انقد رمانتیکه جونش هم بم میده ولی کافیه بزنه ب سرش این واقعا چجور عشقیه تا صبح اینجا تنهای تنها بمونم پیش خودش داره تنبیه میکنه

خواهرانه میگم نزار کار ب بزرگترا برسه اگه اومد بچه رو ببره توهم برو بگو میخواستم شب بمونم حال و هوام ...

میدونه اومدم قهر ضایع اس بشینم تو ماشین برگردم

دعوامون شد فحش داد کنترل هم پرت کرد سمتم

حرف کودکان ۱۴ ساله اینجا رو گوش نده  زود برگرد خونت اونم معلومه پشیمونی مردای دیگه با زن قهر کنن  غذا ب بچه نمی‌خرند که نیاز اصلیه یه بغل خ‌آبیدر چیزی نیس معلومه پشیمونه  بچتو یاد بده بگو به بابا بگو مامان هم باید بیاد

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
میدونه اومدم قهر ضایع اس بشینم تو ماشین برگردم

کی شوهرت میدونه؟

از کجا وسایل جمع کردی؟؟

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

حرف کودکان ۱۴ ساله اینجا رو گوش نده زود برگرد خونت اونم معلومه پشیمونی مردای دیگه با زن قهر کنن غذ ...

دخترم خودش خیلی زبون بازه حرفای گنده تر خودش میزنه مطمئنم اومد دنبالش بش میگه 

وقتی بش گفتم شب نمیام داشت تایپ میکرد دعا میکردم بگه غلط میکنی باید بیای