2777
2789
عنوان

آیا حاضرین تو روستا زندگی کنید

288 بازدید | 20 پست

سلام من کاربر غیر فعال بودم و به خاطر یه موضوعی که ذهنم رو به شدت درگیر کرده مجبور شدم کاربری بزنم

من مدتی هست که با پسر عموم تو رابطه ام ، قصدش جدیه و میخواد بیاد خواستگاری. ولی مشکلی که هست اینه که ما توی شهر زندگی می‌کنیم و عموم اینا توی یکی از شهرستان های شهر ما تو یه روستا زندگی میکنن. روستاشون هم جوری نیست ک اصلا امکانات نداشته باشه ، امکاناتش خوبه و با شهرستان نیم ساعت شاید فاصله داشته باشه. پسر خوبیه اخلاقش خوبه پسر کاری هست و کلا تو فامیل دوسش دارن. اونجا باغ دارن و باغشون هم بزرگه و وضعیت مالیشون نسبت به ما بهتره و فقط باغداری میکنن. پسر عموم تو کار های باغ کمک میکنه و همچنین خودش یه شغل جدا داره و اگه ازدواج کنه خونه اش رو طبقه بالای خونه عموم می‌سازه. ایشون چند ماه پیش اومدن شهر ما و تلاش کردن که کارشون رو اینجا جلو ببرن به خاطر من ولی خو متاسفانه نشد🥲🚶‍♀️و دوباره برگشتن روستاشون. (این از شرایط پسر عموم)

حالا شرایط من🚶‍♀️من تک فرزندم و تا حدی وابسته پدر و مادر ‌.دوست دارم میکاپ کار بشم و چیزای دیگ ولی مشکل اینجاست که اگر با پسر عموم ازدواج کنم نمیتونم کار کنم نه اینکه پسر عموم نخواد به خاطر اینکه اونجا شرایط اوکی نیست که کار کنم . اگه برم میکاپ یاد بگیرم و با پسر عموم ازدواج کنم تمام زحمت هام به هدر میره😔با خودم میگم خو کاری نمیکنم چیزی یاد نمیگیرم ولی پدر و مادرم بهم میگن خونه نمون برو یه چیزی یاد بگیر کار کن خونه نمون🚶‍♀️از یه طرف فشار خانواده از یه طرف هم اگ یاد بگیرم زحمتم به هدر میره. و یه مشکل دیگه اینکه من تک فرزندم و ممکنه پدر و مادرم مخالف سرسختی باشن ، من هم فکر آینده رو میکنم که اگه خدایی نکرده یه روزی مریض شدن چه کسی میخواد بهشون کمک کنه و بهشون برسه😔🥲

اینم بگم که عموم و زن عموم میدونن که پسر عموم منو دوس داره و عموم هم مخالفه چون میگه راه دوره و از راه دور نباید زن بگیری وگرنه توی راه ها باید اسیر باشی هی بری و بیای

کمک میخوام ازتون🥺چه تصمیمی بگیرم؟دلم میره برم چون واقعااا دوسش دارم عقلم میگه نه🥲🚶‍♀️

ببخشید طولانی شد♥️

اصلا قبول نکن

با ازدواج باید پیشرفت کنی نه پسرفت

میخوای بری بالای خونه مادرشوهر بشینی 

نون خور اوناهم باید باشی چون کارشون شریکیه 

پیر میکنی خودتو

برو میکاپتو یاد بگیر تو شهرخودتون مشغول شو 

پسرعموت عاشق وباعرضه باشه میاد شهر 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروستا هم میتونی کارتوادامه بدی دیگه .ولی اینکه توشهری یکم برات سخت میشه دیگه چون روستامحیطش کوچکتره امکاناتش کمتره.طبقه بالا هم زندگی کنی ارتباطت بامادرشوهرت بیشترمیشه. ببین روحیاتت چجوره میتونی بااین شرایط کناربیای یانه به هرحال هرکسی طرزفکروروحیات خاص خودشو داره . نظرخانوادتوهم بپرس

هرچه درفهم توآید،آن بود مفهوم تو

به عنوان کسی ک روستا زندگی میکنه میگم خودتو بدبخت نکن اگه دوست داره بیاد شهر خونه بگیره

آینده ماها بخاطر حرف مردم روستا خراب شد رف تو با آینده خودت و بچت نکن💔

یه روزی بر میگردی که دیگه منی وجود نداره🙃 

همه حرفا بقیه درست ولی خب توعم دوسش داری ..بعدا پشیمون نمیشی بخاطر این شرایط کسی ک دوسش داشتیو باهاش ازدواج نکردی 😢؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

زندگی تو روستا اونم تو یه ساختمون با خانواده ی همسر، از طرفی هم فکر میکنم قسمتی از درآمدشون که باغدا ...

زن عموم جوری نیست که بد باشه کلا خوبه ، ولی بله قسمتی از درآمد شریکی هست🚶‍♀️ولی شغل خودش رو هم داره در کنارش حتی اگه اون باغ هم نباشه مشکلی نیس 

توروستا هم میتونی کارتوادامه بدی دیگه .ولی اینکه توشهری یکم برات سخت میشه دیگه چون روستامحیطش کوچکتر ...

تو روستا تهش میشه فاطی بند انداز .

ولی توی شهر میتونه سالن بزنه وتو حیطه خودش کلی موفق باشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏