2777
2789
عنوان

آیا حاضرین تو روستا زندگی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 20 پست
همه حرفا بقیه درست ولی خب توعم دوسش داری ..بعدا پشیمون نمیشی بخاطر این شرایط کسی ک دوسش داشتیو باهاش ...

راستش چرا🥲این فکر الان هم تو ذهنم هست که نکنه پشیمون بشم . نکنه هی همه رو با اون مقایسه کنم 😔خیلی دوسش دارم خیلی کاش شرایط اینجوری نبود

نه اصلا بعید میدونم مادرو پدرت قبول کن تک دختر دسته گلشون رو بدن به پسری ک نون خور پدرشه بعدم بشینه ...

شغل خودش جداس و فقط به پدرش کمک میکنه، خودش یه شغل دیگه داره

خودمم همین حس رو دارم که قبول نمیکنن🚶‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغل خودش جداس و فقط به پدرش کمک میکنه، خودش یه شغل دیگه دارهخودمم همین حس رو دارم که قبول نمیکنن🚶‍♀ ...

آخه چطور شغلی ک نمیتونه تو روستا حتی خونه اجاره کنه؟ چه پسر عموت چه غریبه هرکسی بود قبول نکن بری تو خونه مادرشوهر زندگی کنی من حتی یک نفر هم ندیدم راضی باشه ازین قضیه

آخه چطور شغلی ک نمیتونه تو روستا حتی خونه اجاره کنه؟ چه پسر عموت چه غریبه هرکسی بود قبول نکن بری تو ...

تو روستا ایجوری نیست که خونه خالی وجود داشته باشه برا اجاره. هر کس برا خودش می‌سازه، من بهش گفتم که کلا همه چیمون باید جدا باشه حتی راه رفت و آمدمون اونم قبول کرده

و گفته احتمالا یه زمین دیگه بخره تا اونجا خونه بسازه که دور تر باشیم🤷‍♀️

توروستا هم میتونی کارتوادامه بدی دیگه .ولی اینکه توشهری یکم برات سخت میشه دیگه چون روستامحیطش کوچکتر ...

نمیشه تو روستا متاسفانه . اگه هم بشه درآمد آنچنانی نداره شاید هم اصلا درآمد نداشته باشه ، من نمیخوام این همه زحمت بکشم تهش هیچی نشم نتونم کارم رو داشته باشم🥲

اصلا قبول نکنبا ازدواج باید پیشرفت کنی نه پسرفتمیخوای بری بالای خونه مادرشوهر بشینی نون خور اوناهم ب ...

بیچاره اومد شهر ما تلاش هم کرد که همین تو شهر باشیم ولی نشد ، شاید حق با شماس😔🚶‍♀️