2777
2789

منو نامزدم رو دوست نامزدم باهم آشنا کرد به نامزدم گفت دختر خوبیه باهاش رل بزن و ... مام رل زدیم یک سال و خورده ای باهم حرف زدیم و بعد نامزد کردیم در طول زمانی که رل بودیم هم نامزدم رابطمون و به خانوادش گفته بود 

بعد شب داشتیم تلفنی حرف میزدیم نامزدم جدیدا با اون دوستش که مارو باهم آشنا کرده بود دعوا کرده بعد دیشب گفت از اون دوستم هیچ خیری بهم نرسید تورو هم اون باهام آشنا کرد بدبختم کرد بعدش من هیچی نگفتم یکم که حرف زدیم گفت چرا سرد حرف میزنی گفتم تو گفتی اون دوستت مارو باهم اشنا کرد بدبختت کرد بعد کلی خندید که نه من شوخی کردم واکنش تورو ببینم منم گفتم نه تو شوخی نکردی ولی هعی میگفت بخدا شوخی کردم

احساس میکنم تو قلبم یه چیزی سنگینی میکنه هعی فکر میکنه اون حتما جدی گفته بود و با من احساس بدبختی میکنه و دیده من ناراحت شدم گفته شوخی کردم الانم باهاش قهرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقد کردی یا هنوز نامزدین ؟ 

اگه نامزدی فکراتو خوب کن 

بهش رک بگو ناراحتیتو رو در رو البته 

بگو ناراحتی قول خودت بدبخت شدی  من نامزدیو بهم میزنم به بزرگترم میگم با بزرگ ترت حرف بزنه 

اگه که عقدین که با خوبی بگو از حرفت ناراحت شدم یه سالو نیم باهم بودیم میبایسته بشناسی فکراتو کنی که بدبخت نشی چرا اومدی عقدم کردی 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت