حالا منکه از لیزر لعنتی گرفتم ولی دکترم گفت الان فقط شربت بخورم سیستم ایمنیم قوی شه شنیدم واکسنشم سخ ...
سلام میشه بگی دستگاهت چجوری بود ؟ سری جدا داشت؟ من میرم لیزر سلفون میبرم رو سری دستگاه میکشه و زیر اندازم میبرم قبل از لیزر هم با الکل ضد عفونی میکنه بازم امکان انتقالش هست؟
چقدر امثال شما تو جامعه کمهافرادی که شوخی رو درک میکنند و میخندن و رد میشن
عزیزم مشکل استاتر مشخصه درمانشم مشخص، باید پزشکا درمان کنن، نظر سنجی نمی خواد حالا، ایشالله خدا کمکش کنه، اون دوستمون هم شوخی کرد و ما هم خندیدیم ، مشکل ایشون رو هم مسخره نکردیم ، نباید به هم اون قد جبهه بگیریم ، ما تقصیری در بیماریش هم نداشتیم که از ما ناراحت شد
دوستان ممکنه مثلا سرکار یا تو مدرسه و دانشگاه از طریق تماس مثلا دست دادن روبوسی و بغل هم انتقال پیدا ...
نه اصلا
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
چقدر امثال شما تو جامعه کمهافرادی که شوخی رو درک میکنند و میخندن و رد میشن
بایدم راحت رد بشه مگه با این کاربر شوخی شده که واکنش نشون بده ، به نظر شما در هر شرایط وزمانی میشه شوخی کرد،الان این بنده خدا خودشون چقد استرس بیماری و.. رودارن الان به نظرتون وقت شوخیه
دوست عزیز شما هم ریز نظر متخصص باش مایعات بخور غذاهای مقوی بخور ،مرتب هم چکاپ بده جای نگرانی نیست انشالله عزیزم
زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃