2777
2789

اسی ولشون کن این ملت ب همه چی گیر میدن دیگه میخای ب اسم کاربری گیر ندن 

مثلا من اسم کاربریم هوو ملکس توی بعضی تاپیکا چنان باهام برخورد میکنن ک انگار واقعا هوو هستم😒

حتما پیگیر درمانت باش عزیزم انشاالله ک ب زودی سلامتیت را ب دست بیاری😘

بی فایدس😭 باید کاربری جدید بزنم😩کـه زخـــم هــر شـــکست من حضــور یـــک جــوانه شد🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا منکه از لیزر لعنتی گرفتم ولی دکترم گفت الان فقط شربت بخورم سیستم ایمنیم قوی شه شنیدم واکسنشم سخ ...

سلام میشه بگی دستگاهت چجوری بود ؟ سری جدا داشت؟ من میرم لیزر سلفون میبرم رو سری دستگاه میکشه و زیر اندازم میبرم قبل از لیزر هم با الکل ضد عفونی میکنه بازم امکان انتقالش هست؟

چقدر امثال شما تو جامعه کمهافرادی که شوخی رو درک میکنند و میخندن و رد میشن

عزیزم مشکل استاتر مشخصه درمانشم مشخص، باید پزشکا درمان کنن، نظر سنجی نمی خواد حالا، ایشالله خدا کمکش کنه، اون دوستمون هم شوخی کرد و ما هم خندیدیم ، مشکل ایشون رو هم مسخره نکردیم ، نباید به هم اون قد جبهه بگیریم ، ما تقصیری در بیماریش هم نداشتیم که از ما ناراحت شد

عزیزم مشکل استاتر مشخصه درمانشم مشخص، باید پزشکا درمان کنن، نظر سنجی نمی خواد حالا، ایشالله خدا کمکش ...

چرا جوابتونو میدیم ناراحت میشید؟ چرا فکر می‌کنی

انقدر مهمی؟

دوستان ممکنه مثلا سرکار یا تو مدرسه و دانشگاه از طریق تماس مثلا دست دادن روبوسی و بغل هم انتقال پیدا ...

نه اصلا 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

چقدر افرادی که درک میکنن کجا شوخی کنن و تو چه شرایطی هم کم شدن تو جامعه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

از کجا گرفتی؟

طرف خودش هم میدونه؟

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بایدم راحت رد بشه مگه با این کاربر شوخی شده که واکنش نشون بده ، به نظر شما در هر شرایط وزمانی میشه شوخی کرد،الان این بنده خدا خودشون چقد استرس بیماری و.. رودارن الان به نظرتون وقت شوخیه

دوست عزیز شما هم ریز نظر متخصص باش مایعات بخور  غذاهای مقوی بخور ،مرتب هم چکاپ بده جای نگرانی نیست انشالله عزیزم 

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
سلام میشه بگی دستگاهت چجوری بود ؟ سری جدا داشت؟ من میرم لیزر سلفون میبرم رو سری دستگاه میکشه و زیر ا ...

من لیزرم تماسی بود 

بعد خانومه میگفت من با سری راحت نیستم

😐بدبختم کرد

دانشجوی روانشناسی هستم🤍_مرا همین بس،که رسالتمان شفای روح است🕊️🌱