2777
2789
عنوان

ترکا بیان❤🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 129 پست
زنده باشی عزیزم 🎉❤من لهجوتون دوس دارم قشنگه

مممنونم جانم🥰

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

تنهایی خیلی سخته واقعا ما تو تهران زندگی می‌کنیم ولی مامانبزرگم اینا اردبیل😔😔😔لطفا از مادرتون جدا ...

دقیقن خیلی خیلی سخته، دختر در تمام سختی‌ها مریضی ها نیاز داره که مادر خاهر خودش نزدیکش باشن و بیان کمکش، مادرشوهر خاهر شوهر حتی یک درصد هم جای مادر آدم رو نمیگیره 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دقیقن خیلی خیلی سخته، دختر در تمام سختی‌ها مریضی ها نیاز داره که مادر خاهر خودش نزدیکش باشن و بیان ک ...

واقعا همینطوره تنهایی و غربت خیلی سخته چندروز پیش اردبیل بودیم آنقدر خوش گذشت که نگم👌

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

ااوووف چرا خب 🤣😂

نمیدونم مدلمونه😂😂

واقعا همینطوره تنهایی و غربت خیلی سخته چندروز پیش اردبیل بودیم آنقدر خوش گذشت که نگم👌

من یکی که وابسته به خانوادم هستم اگه راه دور ازدواج میکردم قطعا افسرده میشدم از دوری، همش یه خیابون فاصله داریم 

من یکی که وابسته به خانوادم هستم اگه راه دور ازدواج میکردم قطعا افسرده میشدم از دوری، همش یه خیابون ...

منم که یه عمر افسوس خوردم ولی بازم تمام شرایط رو قبول کردم هیی🙂 من از انسانیت اردبیلی ها خوشم میاد🥲

حالا بقیه اخلاقاش خوب باشه بزار هی داد بزنه بلند حرف بزنه 😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ای خدا

من یکی که وابسته به خانوادم هستم اگه راه دور ازدواج میکردم قطعا افسرده میشدم از دوری، همش یه خیابون ...

من وابسته ب خانوادم نیستم خیلیم شوهر ذلیلم😂😆بنظرت دوام میارم