2777
2789
عنوان

ترکا بیان❤🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 129 پست
۸۰ درصد مردا شورگُز زنا سوزباز بعضیاشونم واقعا خوبن

😂😂😂😂😂😂😂😂دقیقا

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما و شوهرت از یک قوم هستید ایشون تفاوت دارن تو مراسم تو طرز لباس پوشیدن و...

ضمنا از لحاظ تفاوت فرهنگی قبول دارم که رسم و رسوم شهرها متفاوت هست و هرکسی بهتره با همشهری خودش ازدواج کنه که رسم و رسومشون تقریبا نزدیک هس، اما اخلاق رو اصلا قبول ندارم که فلان شهر همه مرداش بداخلاق هستن و فلان شهر مرداش خوش اخلاق

البته اینم بگم همیشه گفتن از ترک دختر بگیر به ترک دختر نده دخترای ترک خیلی سازش میکنن تو خانواده تعصبی بزرگ شدن حدو حدودشونو خوب میدونن و میتونن با قوم دیگه زندگی کنن ولی پسرای ترک نه همشون.. ولی بیشترشون چون همیشه بیشتر آزادی دارن و با هرقومی واقعا نمیسازن و بنظرم پسر ترک با دختر ترک ازدواج کنه بهتره 

ترکان تعصبین منظور این نیست بددلن ولی خوب اکثرا دوست دارن زنشون کار نکنه اگرم بکنه حتما یه شغلی باشه بتونن تو جمع بگن مثلا خانومم دکتره فلانه مردای ترک حساب کتاب پولشونو به زنشون نمی‌گن ولی خدایی آدمای آلرژی هستن و کمتر خسیس توشون دیده میشه اهل خرید زیاد هستن هم به لباس هم به وضع زندگی چون بشدت رفت و آمدی هستن و خونه هر کدوم بری بهترین غذا میوه جلوته ولی همشون بلا استثنا حرف بازن و اینم بعلت طایفه ی بزرگ و رفت و آمدی شونه مادرشون خیلی براشون مهمه یعنی تو ماشین باید بشینه جلو و این حرفا معمولا در جمعیت هستن و زیاد مسافرت با هم میرم یا خونه هم و جشن و مراسم سوم خیلی زیاده اگر درونگرایی خیلی سختت میشه

احساساتی هستند ولی نشون نمیدن کلا تو ژنشونه  و مثل مردای فارس توقع عشق بازی زیاد نداشته باش اما با کارشون نشون میدن اگر دوست داشته باشند یهو میبرنت طلا میخرن صد میلیون عشقشون اینجوری نشون میدن تا زبونی مغرورن اگر تو خانواده خوبی بزرگ شده باشند خیالت راحت باشه پدرمادرش گوششو میکشن بخواد اذیتت کنه چون حرف مردم براشون مهمه  دیگه چی بگم 

ضمنا از لحاظ تفاوت فرهنگی قبول دارم که رسم و رسوم شهرها متفاوت هست و هرکسی بهتره با همشهری خودش ازدو ...

درسته‌

خدا شوهرت برای شما و شما رو برای شوهرت نگهدار🌹

دعا کن منم به کسی که دوسش دارم برسم دلم براش تنگ شده😭😭

درسته‌خدا شوهرت برای شما و شما رو برای شوهرت نگهدار🌹دعا کن منم به کسی که دوسش دارم برسم دلم براش تن ...

قربانت گلم زنده باشی، انشالله هر چه سریعتر با کسی دوسش داری پیوند زناشویی ببندی و بیای اینجا تاپیک رسیدن بزنی و خوشحال بشیم، الهی آمین