2777
2789
عنوان

ترکا بیان❤🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 129 پست
رفتارشون با عروس چطوره

با عروس خوب نیستن حالا به هرحال باید همسرتون پشتتون باشن خیلی زود میترسن خانواده ی شوهری مثلا تو خانواده ی پدری مامانم اون طرف سفره بابامم اون طرف سفره می‌نشستند شما هم باید با همسرتون سرد رفتار بکنید وگرنه همه ناراحت میشن😂😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

پس چرا میگی سختمه تو که نزدیک خانوادت هستی

منظور میگم اگه دور بودم افسرده میشدم، منظورم همین بود، و ضمنا دوران مجردی فکر میکردم ازدواج راه دور بکنم میتونم دووم بیارم، اما بعد از ازدواج نزدیک خانوادم هستم، دیدم اگه دور بودم چقد برام سخت و طاقت و فرسا بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با عروس خوب نیستن حالا به هرحال باید همسرتون پشتتون باشن خیلی زود میترسن خانواده ی شوهری مثلا تو خان ...

ای بابا 😂😂 کلا بیاد اینجاشهر خودم بهتره والا میترسم غریبکش کنن منو😂🤣

انشالله عزیزم، شما هم همیشه خوشبخت و شاد باشین گلم

ساغول جانیم🥰

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

🤣🤣🤣🤣🤣

نمی‌فهمم چرا یک اخلاقی رو به یک قوم تعمیم میدن، یعنی تمام مردای ترک زودجوش هستن و سایر مردای کره زم ...

عزیزم شما و شوهرت از یک قوم هستید 

ایشون تفاوت دارن تو مراسم تو طرز لباس پوشیدن و...

مونده به طرف مقابلت.تعصبی مثل شوهر من که اصلا نمیشه باهاش حرف بزنی ارومو خوش اخلاق مثل شوهر دختر خالم که با نازش‌میرقصه ۵انگشت عین هم نیستن

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

ب عنوان کسی ک خودم سنندجیم و شوهرم و نامادریم ترکه میگم قبول نکن.من ۳۰ساله بانامادری ترک زندگی کردم و ۱۰ساله دارم با شوهر ترک زندگی میکنم ی بلاهایی سرم اومده ک نگم برات در کل ردش کن.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیزم شما و شوهرت از یک قوم هستید ایشون تفاوت دارن تو مراسم تو طرز لباس پوشیدن و...

کلا منظورم این نبود، منظور کلی ام این هس که همه جا خوب هم داره بد هم داره، مثلا من شوهرم به حجابم گیر نمیده اصلا، به آرایش، جلو باز اینا میپوشم، موهام نصف بیرون، اما برادرشوهرم ب زنش شدید گیر میده به حجابش اینا، میبینی دو برادر در یک خانواده با طرز فکر متفاوت، پس همه جای دنیا همینه، هرکس اخلاق خاص خودش رو داره، شوهر من خیلی مهربونتر و آرومتر از برادر شوهرم هس 

ب عنوان کسی ک خودم سنندجیم و شوهرم و نامادریم ترکه میگم قبول نکن.من ۳۰ساله بانامادری ترک زندگی کردم ...

خیلی سخته😔