2777
2789
عنوان

ترکا بیان❤🙂

1331 بازدید | 129 پست

مردای ترک چطور ادمایی هستن اخلاقشون رفتارشون؟؟؟ب درد زندکی میخورن از چند نفر پرسیدم گفتن زود جوش و عصبی هستن حالا من یه خواستگار دارم شرایطش خوبه فقط اینکه ترک هستش من خودم فارسم نمیدونم چیکار گنم راهنمایی کنید ممنون❤❤❤❤

سختیگیرن  

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عصبی و سرد مزاج

اتفاقا من شنیدم به شدت گرمن

آدم ها برای کسانی که دوستشان دارند قانون ها را می شکنند و برای افرادی که مطلوبشان نیستند قانون میگذارند 💔 افسردگی یک خشم علیه خود است ، انتقامی است که آدم به جای زندگی از خودش میگیرد . وقتی اتفاق می افتد که احساس میکنی دنیا ، خدا و سرنوشت به تو ظلم کرده اند و تو به جای مبارزه یا پذیرش ، خودت را مجازات میکنی ...

همه جا خوب و بد داره 

معمولا تعصبی ان ، شوخن ،مهربونن، 

تو‌خودت باهاش رفت و‌امد کن ببین چجوریه 

خانوادشو ببین هر ادمی تاثیرشو از خانوادش میگیره هرجور اونا هستن اینم هست 

ما ضرب المثلی داریم که میگن عروس ترک ها نشو

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

ما ضرب المثلی داریم که میگن عروس ترک ها نشو

بقیه اش یادم رفت😂😂

بستگی داره ترک کجا باشه خب ، همه ی ترکا که یکی نیستن ، عجیبه برام که اینجا فک میکنن همه ادما یکی هستن ، مگه همه ی فارسا یا همه ی لرا یه اخلاق خاصی دارن ؟؟؟ من تبریزی هستم الان تو‌خونواده من فرض کن ده تا مرد هست داداشم بابام شوهرم پدرشوهرم برادرای شوهرم ، عموم  ، اما هیچکدوم یک درصد هم شبیه هم نیس اخلاقشون ، مثلا پدرم زودجوشه ، برادرشوعر بزرگه ام غیرتیه ، عموم بیخیاله ، پدرشوهرم در خدمت خانومشه هر چی بگه مبگه چشم ، و ....

هرکی بهتر میتونه با قوم خودش سازش کنه چون تفاوت فرهنگی بینشون کمه

مردای ترک مگه یه فرقه جدان که ویژگی های خاصی باید داشته باشن؟ مردایی هستن مثل همه مردای دیگه