2777
2789
عنوان

ترکا بیان❤🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 129 پست
شنیدن کی بود مانند دیدن

😂😂😂😂😂

قانع کننده بود خدایی

آدم ها برای کسانی که دوستشان دارند قانون ها را می شکنند و برای افرادی که مطلوبشان نیستند قانون میگذارند 💔 افسردگی یک خشم علیه خود است ، انتقامی است که آدم به جای زندگی از خودش میگیرد . وقتی اتفاق می افتد که احساس میکنی دنیا ، خدا و سرنوشت به تو ظلم کرده اند و تو به جای مبارزه یا پذیرش ، خودت را مجازات میکنی ...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا

سختهه😌اگه شما هم ترک بودید میتونستید همدیگرو درک کنید من تورکم اردبیل

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

دلیلشو میگی چرا

باید احترام مادرشوهر و پدرشوهرم نگه داری مامانم دور کمرش چادر میبنده تا این حد نباید بهشون بی احترامی بشه و نباید هرلباسی رو بپوشی

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

نمی‌فهمم چرا یک اخلاقی رو به یک قوم تعمیم میدن، یعنی تمام مردای ترک زودجوش هستن و سایر مردای کره  زمین مهربون و آدم حسابی؟؟؟؟؟؟ ول کنین این چرندیات رو، آدما در هرکجای کره زمین اخلاق خاص خودشون رو دارن، حتی در داخل یک خانواده یکی بداخلاق، یکی خوش اخلاق میشه، من تبریزی هستم شوهرم تبریزی، یعنی ماه هس، آقا هس، انقد خوش اخلاق و مهربونه، داداشام همینن، بداخلاق هم دیدم، خوش اخلاق هم دیدم، هیچوقت پیش خودتون فکر نکنین مثلا فلان شهر مردهاش خیلی خیلی خوب هستن یا خیلی بدهستن، چون اخلاق رو نمیشه به بک فوم خاصی تعمیم داد

تعصبی هستن گیر زیاد میدن اره؟

بله درسته

همه جا خوب و بد داره معمولا تعصبی ان ، شوخن ،مهربونن، تو‌خودت باهاش رفت و‌امد کن ببین چجوریه خانوادش ...

میدونم رفت و امد میکنیم خواستم کلی بدونم چطورین شما خودتون ترک هستین 

دختر از ترک بگیر و ولی عروس ترک نشو

دقیقاا