2777
2789
عنوان

ترکا بیان❤🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 129 پست
نمیگم ترک ها بدن خدایی خوبن ولی باید بعضی از قانون هارو رعایت کنیی🫨

ااگه گیر بده و سخت گیر باشه نمیتونم کنار بیام حس میکنم یه نمه عصبی هستش چون باهاش حرف میزدم با صدای بلند جواب میداد انگار کر بودم نمی شنیدم حالا اینجا اکثرا گفتن عصبی هستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ااگه گیر بده و سخت گیر باشه نمیتونم کنار بیام حس میکنم یه نمه عصبی هستش چون باهاش حرف میزدم با صدای ...

نه عصبی نیستن ترک ها با صدای بلند صحبت میکنن کلا نگران نباش بابای منم اینجوریه آدما میترسن😂😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

برا اسی جدا نظر نوشتم، اون جواب کامنت شما بود

من واسه یکی نظر میذارم دلم نمیخاد با کس دیگه بحث کنم.

امممکان نداره جعرافیا و فرهنگ شهرها و قومیت ها رو اخلاق تاثیر نذاره. حتی آب و هوا هم رو اخلاق و رفتار تاثیر میذاره و این از نظر علمی ثابت شده اس.

ما خودمون ترکیم و پدر به شددت آروم و صبوری دارم ولی برادرم تند و عصبیه. من تو اون کامنت به صورت کلی عرض کردم خدمت اسی چون سوالش کلی بود. 

آره ولی اینجا واقعا آدمو دلسرد میکنن من اوایل میگفتم تحت هیچ شرایطی با قوم. ترک وصلت نمیکنم اینقدر ب ...

باهاش صحبت کردم ادم خوبیه شرایطشم خوبه اما یه کم با صدای بلند حرف میزنه حس کردم عصبیه 

درسته حرفات حالا پرس و حو کنیم ببینم خدا چی میخواد

من با اینکه تبریزی نیستم و اردبیلیم با لهجه ی سنگینی صحبت میکنیم ولی تبریزی یجوری صحبت میکنن معلومه که ترکن خیلی خوبن حالا من با لهجه همه فهمیدن تورکم😂😂😂ولی شهر تبریز رو خیلی دوست دارم 🥰😍

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

اگه میخوای تحقیق کنی برو از محلشون درباره ی خانوادشون تحقیق کن نه قومیتش

ما اراک هستیم عزیزم فعلا برامون مقدور نیست بریم تبریز گفتم از خانومای ترک اینجا بپرسم راهنمایی کنن حتما ب محلشون میریم می پرسیم 

باهاش صحبت کردم ادم خوبیه شرایطشم خوبه اما یه کم با صدای بلند حرف میزنه حس کردم عصبیه

بیشتر باهاش آشنا شو

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
اره منم ترسیدم حس کردم فک میکنه من کر هستم پس چیز عادیه😂😂😂😂

آره عزیزم خیلی عادیه منم با صدای بلند صحبت میکنم😂😂

ما اراک هستیم عزیزم فعلا برامون مقدور نیست بریم تبریز گفتم از خانومای ترک اینجا بپرسم راهنمایی کنن ح ...

خب اسی جان یه مدت آشنا شو، باهاش حرف بزن، درمورد رسم و رسوم اینا حرف بزنین، ببین اصلا تفاهم دارین، ضمنا از همین الانم تعیین کنین و به تفاهم برسین که تو قراره بیای تبریز یا ایشون بیان اراک، گذشته از همه اینا ببین اگه اومدی تبریز، تحمل غربت و دوری از خانوادت رو داری؟ همه ی اینا باید مد نظرت باشه نه فقط اخلاق

خب اسی جان یه مدت آشنا شو، باهاش حرف بزن، درمورد رسم و رسوم اینا حرف بزنین، ببین اصلا تفاهم دارین، ض ...

تنهایی خیلی سخته واقعا ما تو تهران زندگی می‌کنیم ولی مامانبزرگم اینا اردبیل😔😔😔لطفا از مادرتون جدا نشید دلم شکسته

تبریز قابل زندگی کردن نیست چون هواش خیلی سرده😕