2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی ب درس ها و اساتید داره.

ولی بالاخره توی ۴ سال، دیگه ۴ بار ک پیش میاد کنفرانس بدی دیگه...

اتفاقا من عاشق کنفرانس بودم😆😆

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

کارشناسی رو میگی؟

نه بابا انقدر وقت کمه که استاد وقت نمیکنه درس بده که حالا بخواد بگه دانشجوها بیان کنفرانس بدن.

ولی ارشد و دکترا تا دلت بخواد باید کنفرانس بدی.

اونم کم کم راه می افتی من از تو ترسوتر بودم ولی تو موقعیتش که قرار گرفتم راحت ارائه دادم.

بستگی ب درس ها و اساتید داره. ولی بالاخره توی ۴ سال، دیگه ۴ بار ک پیش میاد کنفرانس بدی دیگه... اتف ...

ن متنفرم‌😭😭😭تومدرسم هیچ موقع کنفرانس ندادم ب دبیرمون میگفتم یباراوردهرکاری کردنتونستم دیگه نیاورد😢😢😢

کارشناسی رو میگی؟ نه بابا انقدر وقت کمه که استاد وقت نمیکنه درس بده که حالا بخواد بگه دانشجوها بیان ...

😣😣انقدربدم میادک نگواصلاچیزی ک میخامونمیتونم بیان کنم 😂😂جمله ب جمله کلمه ب کلمه کتابومیگم😂😂😂

من که خیلی تو کارشناسیم کنفرانس دادم اجباری هم بود یعنی یه بخش از نمره بود منم استرس داشتم ولی خب لا ...

😤😢ن بخدانمیتونم اصلاکنفرانس بدم چون کلمه ب کلمه کتابومیگم انگارحفظ کردم نمیتونم بیان کنم همیشه ازکنفرانسو انشانوشتن نفرت داشتم😂😂😂

منم پیام نوریاازادشایدرفتم بین این دوموندم کدوم خوبه

بستگی داره چ رشته ای بخای بخونی.

اگه مدیریت یا حسابداری و روانشناسی بخای بخونی پیام‌نور بهتره چون شهریه اش کمتره

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
😁بقیه هم عین خودتن نگران نباش ...ولی منکه پیام نور بودم نداشت یا اگرم داست اختیاری بود

انقدراسترس دارم اولین بارمه 😂😂هیچ شناختی ازدانشگاه ندارم نمیدونم چیکارکنم خودمم ادم روداروپرونیستم خیلی توخودمم خجالتی😞😞😞هنونرفتم برثبت نام فکرشومیکنم استرس میگیرم

بستگی داره چ رشته ای بخای بخونی. اگه مدیریت یا حسابداری و روانشناسی بخای بخونی پیام‌نور بهتره چون ش ...

روانشناسی .دلم مهندسی میخاس اماپیام نورسمت مانداره