2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگ کاریه ک شده بیخیالش بگیر بخوابانشالله ک اون رشته ای ک میخوای قبول میشی

خب نمیتونم بپذیرم احتمالا خودکشی کنم😭😂

خدا برادرتونو بیامرزه💔

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

رشته دبیرستان منطقه رشته انتخابی رتبه

وای شبیه بازجوییه😭😂

تجربی ۱۳۰۰‌منطقه دو

دندون و پزشکی تیپ دو و سه داروی تیپ یک و‌دو 

وای شبیه بازجوییه😭😂تجربی ۱۳۰۰‌منطقه دودندون و پزشکی تیپ دو و سه داروی تیپ یک و‌دو

من امسال ۱۲ تجربیم دندون تیپ ۳ باید بشی نشد دیگه پزشکیو هستی دارو هم راحت قبولی بگیر بخواب پزشکیتم ۲ رو راحت هستی ولی اگر نگرانی (بی دلیل و قطعا میاری) می تونی بری سنجش اگر پولشو داری ویرایش کنی شبانه و آزاد و اینا هم بزنی یا شهریه

من امسال ۱۲ تجربیم دندون تیپ ۳ باید بشی نشد دیگه پزشکیو هستی دارو هم راحت قبولی بگیر بخواب پزشکیتم ۲ ...

نه متاسفانه فقط دولتی میتونم بزنم ولی تقریبا سه رشته همه‌ی شهرارو زدم...وای واقعا خدا کنه🥺💔 پزشکیای شاهرود اینارم زدم حتی محض اطمینان ولی اقندر امسال همه‌چی بد بود ترس افتاده به جونم

از الان بهت تبریک میگم راستی من امسال میرم ۱۲ منابعت چیا بوده مدرسه عادی بودی؟ کلاس چی رفتی

خیلی ممنون🥺😍 ایشالا که موفق باشیی هدفت چیه؟

مدرسم تیزهوشان بود هر چند سال اخرو نصفه نیمه رفتم چون توی شهرستان بودیم و مدرسمون واقعا مزخرف بود...منبعم تک پایه های خیلی سبز بود و ایکیو جامع وایه جمعبندیم موج ازمونا خیلییی کمکم میکرد

کلاس نمیرفتم به جز شیمی که فراهانیو میدیدم و بعضی وقنا فیلمای حنیفم از تلگرام میدیدم و شنیدم خیلی راضی بودن ازش دوستام...تو ریاضی فیزیک واقعا دبیرارو‌خوب نمیشناسم متاسفانه فقط بعضی وقتا از آلا میدیدم

خیلی ممنون🥺😍 ایشالا که موفق باشیی هدفت چیه؟مدرسم تیزهوشان بود هر چند سال اخرو نصفه نیمه رفتم چون ت ...

تازه با اون وضع شدی ۱.۳ راحت قبولی دندونت رو هم باید تیپ ۳ بشی دیگه 

من دوس دارم دارو بیارم نشد دام پزشکیم بد نیست معدل ۱۱ امم ۱۸.۲۵ شد🤔🙄

تازه با اون وضع شدی ۱.۳ راحت قبولی دندونت رو هم باید تیپ ۳ بشی دیگه من دوس دارم دارو بیارم نشد دام پ ...

خیلی ممنون خدا کنه...

ایشالا که میاری داروو معدلت خوبهه ولی اگه استرس داری بابتش نهایت میتونی درسای پر ضریبتو اگه کم شدی ترمیم کنی ولی تمرکز اصلیتت باشه رو معدل دوازدهمم اگه اشتباه نکنم ۴۰ درصدههه..