2777
2789
عنوان

دست بچه ی ده ماهه ام شکسته

463 بازدید | 21 پست

الهی من بمیرم براش وقتی میخواد چاردست و پا بره یه دستشو میکشه رو زمین دارم از غصه اش میمیرم انقد مظلوم چاردست و پا میره ، امروز بردمش دکتر گفت یه ترک ریز داره اگه میخواین گچ بگیرید باید ۲-۳ هفته رو دستش باشه منم گفتم نه ترجیح میدم خودش خوب شه دکتر هم براش شربت استوکر نوشت گفت سر سه هفته خوب میشه اگه خوب نشد بیارش ولی خیلی غصه میخورم بچم انقد مظلوم شده

❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو شهرتون طب سنتی ندارید جا بندازه من پسرم موقع بازی پاش شکست باد کرد اصلا نمیتونست قدم بزنه رفتم خدا خیرش بده درجا انداخت سرجاش

دیشب تو پارک افتاد لبش باد کرده دندونش لق شده شب تا صب گریه کردم حالتو الان میفهمم امیدوارم زود خوب شه

الهی 🥲بدون گچ بیشتر درد میکشه بچه

گریه نمیکنه  حتی وقتی به دستش دست میزنمم گریه نمیکنه دکتز گفت خیلی ریزه گفت هیچ ایرادی براش پیش نمیاد نه دستش سیاه میشه نه استخونش حرکت می‌کنه نه کج میشه منم گفتم پس هیچی نمیخوام گچ بگیرم

❤️
واقعا دست بچه این سنی چطور شکست؟ تو این سن شکستگی خیلی نادره. چطور نذاشتی گچ بگیره؟ 😖

خودمم حتی نمیدونم ، گچ میگرفت بیشتر زجر میکشید تا دو سه هفته تو عذاب بود

❤️

اون تکون بخوره ضعف می‌کنه منم کمرم مو برداشته مهریه پنجم یکماه تمام از تخت نتونستم تکون بخورم پیش سنتی ها نری میزنن میشکنن تازه بی حس نمیکنن اونا فقط برای در رفتن کتف و..خوبه نه مو برداشتن و شکسته شدن