2777
2789
عنوان

مادر ها برای دختر 15 سالع

1949 بازدید | 112 پست

دختر خاله من 15 سالشه ! 

وزنش حدودا نزدیک 50 کیلو بین 48 تا 50 51 کیلو هست 

قدش 151 هست 

سایز سینه هاش 75 هست 

ولی اصلا از اندامش راضی نیست و اکثرا میگن چاقه . شکم داره نه خیلی زیاد نی خیلی کم ولی داره

خیلی اذیت بابت هیکل باشگاه هم بخاطر شرایط مالی فعلا نمیتونه بره برای قدش ناراحته شیم هرکار میکنیم نیمخاد زود بخوابه !

بنظرتون هیکل بده ؟ 

من ک میگم خوبه همش میگ سینه ام کوچیکه و باسن ندارم اصن ! 

فکر درسش هم هستا معدلش 20 بود امسال میره نهم من هی میخام تمرکزش رو درس باشه میشینه گریه میکنه بابت هیکل چون مثل خواهره منه خواستم بپرسم اینجا کمکم کنید ! چیکار کنم ؟

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگواون سينه ها وباسنهاى بزرگ عمل تزريق چربى تواون سن سينه هاش اونطورى امكان داره ژنتيكى باش رشدشون

اصن سنش بالا تر بره مثلا 18 سال فک کنم ب 85 برسه چون ژن داره ولی چون دوستش سایزش 85 گیر داده منم میخام سایزش 85  90 باشه :/ نمیدونم چیکارش کنم 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

والا من با ۳۰ سال سن و یه بچه سایزم ۷۵ بعد دختر ۱۵ ساله میگه سایزم کوچیکه😑😄

هذچی میگم گوش نمیده