2777
2789
عنوان

مادر ها برای دختر 15 سالع

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 112 پست
اصن سنش بالا تر بره مثلا 18 سال فک کنم ب 85 برسه چون ژن داره ولی چون دوستش سایزش 85 گیر داده منم میخ ...

بگو سينه بزرگ نشونه زيبايى نيست سينه هاى كيم كارداشيان هازيباست اماعمل

بگوسنت بره بالاسينه هات ميفته ازارت ميده

اصن سنش بالا تر بره مثلا 18 سال فک کنم ب 85 برسه چون ژن داره ولی چون دوستش سایزش 85 گیر داده منم میخ ...

یاخدا ۹۰ دیگه چه سمیه ببخشید خندم گرفت😂😂

میشه برا سلامتی عشقم صلوات بفرستین حالش خوب نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بره یه باشگاه خوب ورزش کنه بدنش خوش فرم بشه چربیا آب بشن

پرسیدم چند جا میگن یهو ممکنه بجای قد سایز پا و و دماغ بزرگ بشه وحشت کردم گفتم یهو آمپول میره میزنه یهو دماغش گنده میشه خشتک منو پرچم میکنه

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

کاش میشد عکس اندامشو بزاری این طوری راحت تر نظر میدادیم 

من خودم چاق بودم و سینه هامم خیلی بزرگ بود 

عکس شو بزار طبق بدنی که داره شابد بتونم کمکش کنم 

در انتظار شروعی بی پایان ...🩵🦋

وا سایز ۷۵ برای به دختر ۱۵ ساله کمهسینه تا ۱۸ سالگی رشد داره

گوش نمیده باورت میشه گریه میکنه؟؟

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

بگو سينه بزرگ نشونه زيبايى نيست سينه هاى كيم كارداشيان هازيباست اماعملبگوسنت بره بالاسينه هات ميفته ...

بهش میگم اون دوستت ک سینش اینجوریه یک شکم بچه بیاره هیکل بد میشه میگ نمیخام الا میخام بزرگ بشه 💔😑

گوش نمیده باورت میشه گریه میکنه؟؟

ببین با توجه به قدش اصلا خوب نیست به ۸۵ برسه هیکلش بد میشه منم خودم قدم کوتاهه بنابراین اصلا دوس ندارم سینه هام بزرگ تر شه

سینه بزرگ به قد بلندا میاد قد کوتاه با سینه کوچیک خیلی خوش هیکلترن تا بزرگ

میشه برا سلامتی عشقم صلوات بفرستین حالش خوب نیست

یاخدا ۹۰ دیگه چه سمیه ببخشید خندم گرفت😂😂

حق داری ب قرآن داداش من میخنده میگ سونیا اونجوری اول سينه هات وارد میشه بعد خودت میگ اشکال نداره💔🔪

کاش میشد عکس اندامشو بزاری این طوری راحت تر نظر میدادیم من خودم چاق بودم و سینه هامم خیلی بزرگ بود ع ...

وای ن اصلا مامانش توی سایت هس بدبختم میکنه هیچ یوقت راضی نباشه اشکال داره

سایز سینه اش که در مقابل سنش بزرگم هست 

قدش هم تغذیه و ورزش فقط 

سنش هم اگه امسال می‌ره کلاس نهم امکان نداره ۱۵ باشه، ۱۴ سالشه

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد