2777
2789
عنوان

سر درد و سینوزیت بعد از عمل بینی 🤕

1828 بازدید | 7 پست

من ۷-۸ سال پیش یه مدت سر درد های بدی داشتم خود به خود خوب شدن تا اینکه دماغ مو عمل کردم بعد یک ماه این سردرد ها شروع شد تا الان که ۷ ماه شده خیلی شدیده

ربطی داره به عمل؟ کسی اینطور بوده؟

جالبه بعد از عمل من هیچ دردی نداشتم اصلا مسکن نخوردم بعد یکی دوماه این درد ها شروع شد

درد پیشانی و شقیقه ها و دوطرف سر 

منم بینیم شکست بعد شکستگی دچار سینوزیت شدم

الان ۳ ساله

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمل کردی؟

بینیمو فقط عمل کردم جا انداختم اما زیبایی نه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

سلام دوست عزیز من دقیقاً مشکل شما رو دارم 8 ماه از عمل بینیم گذشته از وقتی عمل کردم دچار سردرد های شدید شدم قبلا اصلا سردرد نداشتم دکتر مغز و اعصاب هم رفتم ام آر ای هم دادم ولی مشکلی نداشت نمی دونم علت این درد چیه😢

اسم دکتر بینی شما چی بود؟