تهرانم دکترم حورا حیدری رفتع امریکا موقت تحت نظر عظیمی هستم که سرش خیلی شلوغه درست پاسخگویی ندارع
ببین خواهر من تحت نظر اسلامی بود امپول و اینا بهش نداده بود قرص بود که بعدا قطعش کرد بیشتر امگا و ویتامین د۳ و ای مصرف داشت . بیشتر اعصابش و کنترل کرد به هیچی فکرنکن اگه درگیری فکری داری حلش کن . من خواهرم ۴ساله یوگا میره و دارو هیچی مصرف نمیکنه مشکلی نداره دیگه
من کالسکه و صندلی ماشین بچهمو از بیبی لایف گرفتم، تا الان که خیلی راضیام. موقع خرید هم کلی سؤال داشتم، با حوصله راهنماییم کردن. مامکوزی و بیبی برزا هم دارن 🥰 اینم سایتشون، گفتم بذارم شاید به درد یه مامان دیگه هم بخوره:
فقط نترس دکترا خیلی میترسونن اما همش اعصابت و کنترل کن به یه چیز گیرنده کلیک نکن و فکرزیادنکن تغذیه خودت و تا حدودی کنترل کن سردی کمتر بخور زعفران و جز برنامت حتما بزار یوگا اگه امکانش هست حتما برو فقط نترس چیزی نیست کامل یا کنترل میشه یا خاموش میشه بستگی به تلاش خودت داره .
یکماه اول که خواهرم درگیرشده بود ما همش گریه میکردیم اما خودش قوی بود و تونست کنترلش کنه توهم قوی باش پاشو به انگشت دستت فکرنکن اگه هم نشون حمله باشه امپول میزنی مشکلی پیش نمیاد پاشو و فکرت و درگیر نکن . حتما برات دعا میکنم چون این روزارو تجربش و داشتیم .