2777
2789
تهرانم دکترم حورا حیدری رفتع امریکا موقت تحت نظر عظیمی هستم که سرش خیلی شلوغه درست پاسخگویی ندارع

ببین خواهر من تحت نظر اسلامی بود امپول و اینا بهش نداده بود قرص بود که بعدا قطعش کرد بیشتر امگا و ویتامین د۳ و ای  مصرف داشت . بیشتر اعصابش و کنترل کرد به هیچی فکرنکن اگه درگیری فکری داری حلش کن . من خواهرم ۴ساله یوگا میره و دارو هیچی مصرف نمیکنه مشکلی نداره دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر برام دعا کن

فقط نترس دکترا خیلی میترسونن اما همش اعصابت و کنترل کن به یه چیز گیرنده کلیک نکن و فکرزیادنکن تغذیه خودت و تا حدودی کنترل کن سردی کمتر بخور زعفران و جز برنامت حتما بزار یوگا اگه امکانش هست حتما برو فقط نترس چیزی نیست کامل یا کنترل میشه یا خاموش میشه بستگی به تلاش خودت داره .

یکماه اول که خواهرم درگیرشده بود ما همش گریه میکردیم اما خودش قوی بود و تونست کنترلش کنه توهم قوی باش پاشو به انگشت دستت فکرنکن اگه هم نشون حمله باشه امپول میزنی مشکلی پیش نمیاد پاشو و فکرت و درگیر نکن . حتما برات دعا میکنم چون این روزارو تجربش و داشتیم .

فقط شست دستمه ها

فرقی نداره. عصب اون قسمت تحت حمله بوده.

ناراحت نباش. خوب میشه. داروهات رو به موقع مصرف کن. اگر سختته بگو دکترت از اون آمپولا بهت بده که هر شیش ماه یه بار باید بزنی.

فرقی نداره. عصب اون قسمت تحت حمله بوده.ناراحت نباش. خوب میشه. داروهات رو به موقع مصرف کن. اگر سختته ...

اره لامصب دکترم نیس دکترعظیمیم سرش خیلی شلوغه منم چون ابله مرغون نگرفتم باید واکسن بزنم هفته ی پیش با بدبختی پیدا کردم الان عظیمی نیس تا ده روز دیگه