تهرانم دکترم حورا حیدری رفتع امریکا موقت تحت نظر عظیمی هستم که سرش خیلی شلوغه درست پاسخگویی ندارع
ببین خواهر من تحت نظر اسلامی بود امپول و اینا بهش نداده بود قرص بود که بعدا قطعش کرد بیشتر امگا و ویتامین د۳ و ای مصرف داشت . بیشتر اعصابش و کنترل کرد به هیچی فکرنکن اگه درگیری فکری داری حلش کن . من خواهرم ۴ساله یوگا میره و دارو هیچی مصرف نمیکنه مشکلی نداره دیگه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
فقط نترس دکترا خیلی میترسونن اما همش اعصابت و کنترل کن به یه چیز گیرنده کلیک نکن و فکرزیادنکن تغذیه خودت و تا حدودی کنترل کن سردی کمتر بخور زعفران و جز برنامت حتما بزار یوگا اگه امکانش هست حتما برو فقط نترس چیزی نیست کامل یا کنترل میشه یا خاموش میشه بستگی به تلاش خودت داره .
یکماه اول که خواهرم درگیرشده بود ما همش گریه میکردیم اما خودش قوی بود و تونست کنترلش کنه توهم قوی باش پاشو به انگشت دستت فکرنکن اگه هم نشون حمله باشه امپول میزنی مشکلی پیش نمیاد پاشو و فکرت و درگیر نکن . حتما برات دعا میکنم چون این روزارو تجربش و داشتیم .