2777
2789

دوماه زایمان کردم و شوهرم اوردتم خونه بابام تو این دو ماه فق ی بار شیرینی اورد و سری رفت و ی بارم بچه رو بردیم دکتر و رفت باز 

با مامان شوهرم زندگی میکنم 

21سالمه و شوهرم 27

دوتا پسر دارم 

اصلا ب فکرمون نیست ب این و اون لاسع

حتی ب فکر بچهامونم نیست

الان ک‌خونه بابامم 

بابام میگه الان خوب شناختم شوهرتو ک شمارو‌حتی آدم حسابم نمیکنه

اگه خونه خدمم ک باشم خونه ندارم همون ی اتاق ک بامامانش زندگی صب میاد خونه میخابه باز میرع تا صب بعد 

این چنسال بخاطر بچه هام موندم بخاطر اینکه زندگیم خوب بشه موندم اما روز ب روز دارع بدتر میشه

قرار شب بیاد دنبالمون من میخام برم ولی بابام میگه اگه ی ذره برات مهمم نرو‌بزار تکلفتو‌روشن کنم 

من برای بچه هام میترسم

برای اینکه همه فامیل حرفمو بزنن میترسم

برای اینکه شوهرم دیگه نیاد دنبالم بگه بمون ور دل بابات و بچه هامون بده ببرم میترسم😔

موندم تو دوراهی برام دعا کنید هرچی بخیرو صلاحمه بشع

😔نگید چرا بچه اوردی الان ک دارم چیکار کنم ؟

بابام میگه بازم بری شمارو میندازه و میره دنبال خوشگذرونی خدش 

شب بیاد دنبالم چی بگمش 

اگه برم دیگه بابام برام کاری نمیکنه میگه خدت رفتی😔 دارم میمیرم از فکرو خیال 

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

به حرف بابات گوش بده

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابای منم نمیزاره برم خونه خودم میگه برا خودت ارزش قائل شو و از شوهرت جدا شو چون اون آدم بشو نیست 

منم دوتا بچه دارم ماال من یکیش دختره دوماهه ندیدمش من ک جزغاله شدم دارم میسوزم من چیکار کنم اخه 

پدررمم وضعیتش فقیره در حد بخور نمیر خورا‌ک خوبه 

من چیکار کنم یه قرون پول ندارم 

افسرده شده موجی شدم از حرص و عصاب 

آخر عاقبت این قمار جان مرا میکشد......💔😪

گور بابای مردم عزیزم هر کار به نفعته بکن

خودمم نمیدونم موندم چی ب نفعمه میگم اگه نرم بدترع میرع ب این و اون 

اگه برم شاید خوب بشه😭نمیدونم

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

بابات راس میگه.بچتم کوچیک باسه میدن به خودت ندنم باز تهفه همون ادم نهایت هفته ای یکی دوبار میبینی.

الکی خودتو اسبر نکن ولی دیکه بچه دار نسو.حتی اگه دوباره ازدواج کردی سریع بچه دار نسو.

خواهر منم نموند به حرف مامان بابام گوش نکرد الان پشیمون با دوتا بچه اومده و میگه طلاق میخوام حمایتم ...

بچه هاش چی میشن من الان دوماهه بچهه هام ندیدم دارم میمیرم خدایا خودت کمکم کن

آخر عاقبت این قمار جان مرا میکشد......💔😪

بابای منم نمیزاره برم خونه خودم میگه برا خودت ارزش قائل شو و از شوهرت جدا شو چون اون آدم بشو نیست من ...

عزیزم خدا هیچکسو نزارع تو‌دوراهی منم دارم میمیرم هر جور فکری میاد ب سر آدم ان شاءالله هرچی خدا برامون بخاد همون بشع

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

دادگاه اجازه دیدن بهت نداده؟؟؟نه نمیمیری سخته ها دلتنگی غصه داری ولی نمیمیری.سرتم گرم کن.

خوبه که بابات عاقله بشین بذار بابات برات بزرگتری کنه این مرد واسه تو مرد نمیشه ککش نمیگزه که زنش با دوتا بچه خونه ی پدرزنش موندن عین خیالش نیس که با دوتا بچه تو یه اتاق تو خونه ی مامانش زندگی میکنه دلت لرزه خودتو هم گول نزن که دوسش دارم مردی که نه پول داره نه عرضه و عار نه واسه تو شوهر میشه نه واسه بچه هات پدر

بابات راس میگه.بچتم کوچیک باسه میدن به خودت ندنم باز تهفه همون ادم نهایت هفته ای یکی دوبار میبینی.ال ...

😭😭بچم دوماهشه چجوری دل بکنم ازش

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

بچه هاش با خودش می‌مونن ولی اون موقع که گفتیم نرو بمون یک بچه داشت رفت دومی رو هم آورد با یک مریضی که هیچوقت خوب نمیشه حالا دیگه کم آورده دیگه نمیخواد ادامه بده