2777
2789
عنوان

موندم تو دو راهی توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ک خدا داده بخاطر همونا هم زندگیمونو درست کنه💔😔

خدا کاری نمیکنه ادما خودشون میکنن بعدم عزیزم شما رحم داری رحمتم مشکل نداره خدا بهت گفت بچه دار شی؟؟نه نگفت.الکی خدارو نیارین وسط.

بنظرم بمون به حرف بابات گوش کن بزار ی بارم درست باهاش حرف بزنه تا بفهمی توی این زندگی تو و بچه هات کجایی ن اینکه بزاره بره برای خودش بترسونش 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

چه کاری بکنم ؟

شهرتون ب زن کار نمیدن ؟ هر طوری باشع کار پیدا میکنی همه مشکل ک پول نیست گلمن همه ی زندگی و دنیای ی زن زندگی زناشویی شونه و بچههاشون😭

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
خدا کاری نمیکنه ادما خودشون میکنن بعدم عزیزم شما رحم داری رحمتم مشکل نداره خدا بهت گفت بچه دار شی؟؟ن ...

ارع ولی بخدا همه چی مث حرف زدن راحت نیست

پا ی زندگی در میونه با دوتا آدم بی گناه

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
کجا صحبتم ایمو به شما رسوندم؟

گفتی با بیماری برگشته برا اون تازه یه تاپیک خوندم طرف از شوهرش اچ پی وی گرفته حالا ناراحتی برا چیه من سوال پرسیدم شمام گفتی نه تموم شد دیگه.

ببین من یکی از اقوامم شرایطش مثل شما بود بچه اولش خونه مادرشوهر به دنیا اورد، هرکاری می کرد شوهرش نمی بردش خونه خودش با اینکه خونه داشتن، مادرش اینا کلی بهش گفتن بچه دوم نیار ولی بازم اورد الان ۱۴ساله خونه مادرشوهره با اینکه شوهرش وضعش متوسطه و خونه هن داره، به این فکر کن می تونی تمام عمر اینطوری زندگی کنی، اذیت نمیشی، این فامیل ما الان با اینکه چهل و خوردی سالشه ولی اصلا نتونسته زندگی متاهلی رو تجربه کنه، افسرده هست و الان همه بعنوان یک زن بی عرضه بهش نگاه می کنند ،در صورتی که حقش اینه مثل همه خونه و زندگی جدا داشته باشه.

ارع ولی بخدا همه چی مث حرف زدن راحت نیستپا ی زندگی در میونه با دوتا آدم بی گناه

شما میدی خائن اله بله دیگه نباید دومیو میاوردی.اوکی الان اوردی کاریه که شده الان مثلا اون براشون پدر؟؟

جدا شو هم خودتو راحت کن هم بچه هاتو.

اینم که تو میگی زندگی زناشویی نیست.