2777
2789
اس دادنوشت نذرکردم ک انشالله جداشم ازت بعدش ی جشن مفصل بگیرم بعدم اس  دادانشالله ب همین زودی بم ...

به بابات نشون بده والسلام 

یه یاسی جون 23ساله پر انرژی،  مامی سوگند جان و محمد حسین😘😍عاشقتونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اس دادنوشت نذرکردم ک انشالله جداشم ازت بعدش ی جشن مفصل بگیرم بعدم اس  دادانشالله ب همین زودی بم ...

تا جایی که من تاپیکاتو میخونم خودت خیلی ضعف نشون دادی و مقصر هستی و معلومه خیلی چیزارو بلد نیستی و شاید زندگی بعدیتم خدای نکرده بازم به همین جا کشیده شه

ولی علاوه بر مقصر بودن تو طرفتم ادم نرمالی نیست که امیدی به بهتر شدن رابطتون داشته باشی

هی مهسا توم سیاست نداری .هی خدا .فقط کافیه از خانوادش پیشش بد نگی بزار یمدت بچسبه به ننش بعدا میفهمه ...

بدنمیگفتم انقدردیدم داره منوحرص میده درست نمیشه سرکوفت اوناروب من میزنه وروزب روزتوجهش ب اوناببشترشدگفتم بخداتوزندگیم نیستی ببینی چجوریه چی میکشم 

چيكاركردي مگه؟

هیچی  بهم توجه ومحبت نمیکنه همیشه خرجمومادرم میده انگارن انگارزنشم کل زندگیشوب پای خانوادش داده ازهمه لحاظ میگه مدادنکش تموم شه نمیخرم اینکارونکن بعدانمیخرم بروب پدرت بگوبخره برات .میریم جایی میگم نداری خرج نکن اقامیره بهترینوسفارش میده برخانوادش حالامن بودم میگفت ندارم واین چیزارفتارش با اونارومیبینم چقدرحمایت میکنه اتیش میگیرم هی میکوبه توسرم خستم کرده

باکره هستی دیگه؟ راستی چطوری آشنا شدید. که آقا الان میگن نمیخوام. و اینکه چند سالشه  حرکاتش بچ ...

بله .سنتی خواهراش معرفی کردن منو .۳۰سالشونه عین بچه های ۱۵سالس بخدا

چیکاکردم😔😔😔

نمی دونم چیکار کردی

ولی معلومه رفتارای نسنجیده زیاد داری

البته اطلاعات دقیقی ندارم فقط بر حسب حس و شناختم نسبت به صحبتات اینجوری حس می کنم ایشالا که اینجوری نیست

ولی خب توام یه کاری کردی که اینجوری کفری شده و با اینکه دوست داره ولی روزگار خودش و تو خوب نیست

شوهرمنم خيلي ازاين حرفاميزنه بهم كلاازته قلبشه نميدونم چرادوستم نداره

میگه بقران دوستت دارم اماقهمیدم اقاازاون ادمای دروغودوروهستن ی چیزایی دیدم ک فهمیدم قسماش دروغه 

نمی دونم چیکار کردی ولی معلومه رفتارای نسنجیده زیاد داری البته اطلاعات دقیقی ندارم فقط بر حسب حس و ...

بخداروزاول گفتن بیاخونمون هرروزدلمون میخادخودت بیای سرزده ماخوشحال میشیم گفتم باشه مامان میام.رفتم هرروزاونجاابودم کاراشونوکردم میرفتم چیزز میخریدم اولین نفرب اونانشون میدادم اونارومیبردم مغازه مظراتشونومیپرسیدم اخرم من شدم بده چون بهشون احترام میزاشتم ازگل پایینترنگفتم بهشون همیشع دوستام میپرسن خوبیشونومیگفتم بااینکه اون موقع هارفت وامدنداشتیم سرخانوادش دعوای اساسی شد 

بخداروزاول گفتن بیاخونمون هرروزدلمون میخادخودت بیای سرزده ماخوشحال میشیم گفتم باشه مامان میام.رفتم ه ...

خب اینکه زیادی خوب بودی یکی از دلیلای همین رفتارای اوناس که باعث شد پرو شدن

ولی اینم باید در نظر بگیری اونا که اوایل انقد دوست داشتن چی شد که حالا انقد شرایط عوض شده؟

رفتاراتو بررسی کن فقط از خوبیای خودت میگی.یکمم به رفتارای بدی که انجام دادی فک کن