2777
2789
حتما عصبانی بوده،بخدا منم قات میزنم یه حرفایی به شوهرم میزنم بعدش پشیمون میشم

من تاحالاتوعصبانیت بهش توهینم نکردن 😢😢😢اون ازچندروزپیشش ریزفش گرفت منو وفکموانقدرکشیدسمت خودش وفشارداد باعصبانیت ک گردنوفکم دردگرفت کلیم دادزدسرم اینم ازالانش خدایااین چ شانس گندی بودک بهم داد

چی بگم والله. بخدا این مردا خیلی بی احساس شدن.چقدر راحت دل میشکونن 

عزیزم خونسردی حفظ کن. واسه خودت ارزش قائل شو

اول بهم بگو ببینم خانوادت پشتت هستن. واینکه رابطه شوهرت با خانوادت چطوره؟ 

یه یاسی جون 23ساله پر انرژی،  مامی سوگند جان و محمد حسین😘😍عاشقتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والله. بخدا این مردا خیلی بی احساس شدن.چقدر راحت دل میشکونن  عزیزم خونسردی حفظ کن. واسه ...

پشتم بودن اللن چندماهه میخام جدابشم ی قدمی میزاشتن جلو همسرم ازاون ادمای زیون بازخودشیرینه فقط ب من میرسه بدرفتاری میکنه بخدااخسته شدم ازبس ندیدگرفتم کاراشوخودموزدم ب اون راه 

بامن خوب نیس رفتارش توجهش کلاب خانوادشه همه زندگیشوریخته ب پای اونامنم اینجاهیچم ن پولی ن محبتی ن تو ...

استازتر خواستی درخواست دوستی بده یه چیزی بهت بگم

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
من تاحالاتوعصبانیت بهش توهینم نکردن 😢😢😢اون ازچندروزپیشش ریزفش گرفت منو وفکموانقدرکشیدسمت خودش وفش ...

هی مهسا توم سیاست نداری .هی خدا .فقط کافیه از خانوادش پیشش بد نگی بزار یمدت بچسبه به ننش بعدا میفهمه والا 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

مهسا جان من در جریان مشکلاتت هستم

نترس با از دست دادن این زندگی هیچیو از دست نمیدی

نمیخواد نگران خانوادت باشی که طلاق دومی اتفاق نیفته.بجای این نگرانیا زندگیتو همین الان نجات بده که چند سال اینده بچه هات تو یه زندگی پر از دعوا و مشکل بزرگ نشن

حالا که خودش مطرح کرده محکم وایسا و بگو نظر منم همینه و جدا شو

من کلا قاتی کردم اول میگی از خداشه بمیرم بعد میگه میخواد جدا شده بعد این وسط عکس پروفایلت چ میگه &nb ...

اس دادنوشت نذرکردم ک انشالله جداشم ازت بعدش ی جشن مفصل بگیرم بعدم اس  دادانشالله ب همین زودی بمیری 😔😔😔

عقدم

باکره هستی دیگه؟ راستی چطوری آشنا شدید. که آقا الان میگن نمیخوام. و اینکه چند سالشه 

حرکاتش بچه گانه هست از تعریفات

یه یاسی جون 23ساله پر انرژی،  مامی سوگند جان و محمد حسین😘😍عاشقتونم