mahsa22 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6231 عنوان 😔😔😔هی خدا 1142 بازدید | 70 پست چ ازخداشه من بمیرم😢😢😢دلمشکست وقتی اینوگفت ایشالاروزی میرسع ب همین زودی ک بمیری 😔😔😔😔 1396/07/27 | 00:26 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamsare_omid عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 1479 کی گفته؟ 😭 یه یاسی جون 23ساله پر انرژی، مامی سوگند جان و محمد حسین😘😍عاشقتونم
banoye_shahrivaii عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 10133 کی گفته؟؟ ): خدانکنه دوستم(؛ به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید تا استقلال بی سرور نماند ... !!!! من(سوگندپرسپولیسی) پرسپولیسیم و پرسپولیسی خواهم ماند!!
khoshkam عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 1187 امشب جه خبره تو نی نی سایت😐😐😐😐 خدایا ما حال نداریم به راه راست هدایت شیم .راه راست رو به سمت ما متمایل کن..مرسیی
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 کی حرف زده ؟!! 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
mahsa22 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6231 کی گفته؟ 😭 همسرم گفت نذرکردم جداشیم انشالله جدامیشیم بعدطلاق ی جشن مفصل میگیرم
النازگلیییی عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 1297 چقد امشب دل شکسته داریم اینجا چخبرههه؟ ❤خدای عزیزم خیلی دوستت دارم تمام امیدم تویی ❤🌼غنچه های کوچولمو به خودت میسپارم امین من🌼 🌼 مراقب دختر کوچولوم ودخمل تو دلم باش خداجون🌼🍃همه منتظرارونینی بده بزار لذت مادری روبچشن🍃
سانی۹۹ عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 4000 خودتون قهرمان زندگی خودتون باشینخودتون دیوونه وار به خودتون عشق بورزینتوی زندگی اول از همه به خودت توجه کن ❤( بقول دوستان از رو عصبانیت بوده به دل نگیر .. )
النازگلیییی عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 1297 همسرم گفت نذرکردم جداشیم انشالله جدامیشیم بعدطلاق ی جشن مفصل میگیرم چرا جدا شین؟ ❤خدای عزیزم خیلی دوستت دارم تمام امیدم تویی ❤🌼غنچه های کوچولمو به خودت میسپارم امین من🌼 🌼 مراقب دختر کوچولوم ودخمل تو دلم باش خداجون🌼🍃همه منتظرارونینی بده بزار لذت مادری روبچشن🍃
mahsa22 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6231 امشب جه خبره تو نی نی سایت😐😐😐😐 دلم داره میترکه بخداالانم باگریه دارم پست میزارم😔😔