فیلم_باز مدیر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 عنوان اونایی که فیلم وسریال زیاد میبینید | مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 69 پست زیاد نبینید 😅اگه از حدش بگذره افسردگی میاره پس به اندازه نگاه کنید😄تمااااام🖐️ کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟ 1403/06/26 | 12:25 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 یه فیلم فانتزی رمانتیک چرت پرتم ب من معرفی کنیدامروز حوصله فیلم جدی ندارم باشه 😅شکارچیان ارواح من بعد از تو باربی 🥴از طریق پنجره من 👌و.... کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 ممنون بابت معرفی ولی همه رو دیدم😂 شما یه فیلم بازی 😂چند تا دیگه از بهترین هایی که دیدم جاده مالهلند باشگاه مشت زنی دشمن EnemySplitteh game کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 ببین از این فیلما ک داستانش قشنگ باشه بعد آموزنده هم باشهجذابم باشه ، حوصله سر بر هم نباشه به ترتیب از اول ببین 😅 عالینکدافارست گامپرستگاری درشاوشنگ ویل هانتینگ نابغه کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 به منم سریال هالیوودی معرفی کنید. ایرانی ترکی و کره ای و اسپانیایی نباشه. مسیر سبز فارست گامپ سه بیلبورد خارج از شهر کدا میان ستاره ای روزی روزگاری در هالیود و.... کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
20_calm_girl عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1283 به ترتیب از اول ببین 😅 عالینکدافارست گامپرستگاری درشاوشنگ ویل هانتینگ نابغه از کجا دانلود کنم؟؟ [۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯
مایکلا عضویت: 1395/06/20 تعداد پست: 17400 مسیر سبز فارست گامپ سه بیلبورد خارج از شهر کدا میان ستاره ای روزی روزگاری در هالیود و.... سریال!!!
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 از کجا دانلود کنم؟؟ خب همه سایتهای ایرانی سانسور میکنن 😅 و بقیش هم فیلترهتلکرام داری ؟ اگه داری از ربات دنیای سریال دانلود کن بهترین سایته من چندین ساله از همینجا دان میکنم میزنی تو ربات و بهت لینک دانلود میده کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
20_calm_girl عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1283 خب همه سایتهای ایرانی سانسور میکنن 😅 و بقیش هم فیلترهتلکرام داری ؟ اگه داری از ربات دنیای سریال دان ... اره دارم اوکی ممنونشما منو میشناسیا اون موقع تاحالا هی میگم آشنایی بدم یا ن😐 [۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 اره دارم اوکی ممنونشما منو میشناسیا اون موقع تاحالا هی میگم آشنایی بدم یا ن😐 واقعا میشناسم ؟😳 بخدا نمیدونم بزار یه نگاه به تاپیک هات بندازم 😅 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
20_calm_girl عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1283 واقعا میشناسم ؟😳 بخدا نمیدونم بزار یه نگاه به تاپیک هات بندازم 😅 با این کاربریم ن ولی نزدیکای عید بود باهم صحبت کردیم تو دو راهی مونده بودم [۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 سریال!!! آهان 🤦برکینگ بد گیم آف ترونز چرنوبیل بترکال سال گامبی وزیر سوپرانو ها پیکی بلایندر و.... کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 با این کاربریم ن ولی نزدیکای عید بود باهم صحبت کردیم تو دو راهی مونده بودم آهان بازم یادم نمیاد 🤦 شرمنده، البته شاید بیشتر توضیح بدین یادم بیاد 😅بالخرع تصمیم گرفتین؟ الان همه چی اوکیع ؟ کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
20_calm_girl عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1283 آهان بازم یادم نمیاد 🤦 شرمنده، البته شاید بیشتر توضیح بدین یادم بیاد 😅بالخرع تصمیم گرفتین؟ الان هم ... وقنی یادت نیست چیو میپرسی اوکی شد یا ن😐ببین نمیخوام تو سایت اون کاربریم و بگمولی اهل اصفهانم [۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 وقنی یادت نیست چیو میپرسی اوکی شد یا ن😐ببین نمیخوام تو سایت اون کاربریم و بگمولی اهل اصفهانم خب چون گفتی دوراهی بخاطر همین اینو پرسیدم 😂🤦معلومه که یادم اومد 😄 چخبرا ؟همه چی تموم شد یا ن؟ کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
20_calm_girl عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1283 خب چون گفتی دوراهی بخاطر همین اینو پرسیدم 😂🤦معلومه که یادم اومد 😄 چخبرا ؟همه چی تموم شد یا ن؟ عه پس یادته سلامتی شما چ خبرآره شش ماهه تموم شده چند روز دیگ میشه هفت ماه [۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯