فیلم_باز مدیر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 عنوان اونایی که فیلم وسریال زیاد میبینید | مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 69 پست زیاد نبینید 😅اگه از حدش بگذره افسردگی میاره پس به اندازه نگاه کنید😄تمااااام🖐️ کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟ 1403/06/26 | 12:25 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 معدود شاید از دستم در رفته وگرنه همه رو دیدم😅 خوبه 😉😅😅 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
20_calm_girl عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1283 آرع خودشه همینطوری که نوشته اول باید اون آی دی رو بزنی بعدش یه خط فاصله بزنی بعدشم اسم فیلم رو یا به ... یه چیزی میگم بهم نخندیااا این سایت معتبره دیگ از نظر شرعی و اینا میگممثلا اینطوری نباشه فیلمارو غیرمجاز از سایت های دیگه بزارهنمیدونم منظورمو فهمیدی یا ن [۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 یه چیزی میگم بهم نخندیااا این سایت معتبره دیگ از نظر شرعی و اینا میگممثلا اینطوری نباشه فیلمارو غیرم ... آرع از این لحاظ معتبره و شرعی 😅ولی بدون سانسور نیستنا اینو بگم 😅 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
20_calm_girl عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1283 آرع از این لحاظ معتبره و شرعی 😅ولی بدون سانسور نیستنا اینو بگم 😅 یعنی سانسور کردن?اشکال نداره مهم داستان فیلمهولی کدا رو دانلود کردم بعد دیدم زیر نویس نداره🥲 [۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 یعنی سانسور کردن?اشکال نداره مهم داستان فیلمهولی کدا رو دانلود کردم بعد دیدم زیر نویس نداره🥲 نه یعنی بدون سانسور و نسخه اصلی هستن چون گفتی شرعی و.... باشه با خودم گفتم نکنه با صحنه های فیلما و... مشکل داری 😅زیر نویس نداشت 😅 خب یا باید از خود فیلم فعالش کنی یا اینکه برو از گوگل زیر نویسش رو دانلود کن اصلا حجم هم ندارع بعدش بنداز رو فیلم و ببین کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
20_calm_girl عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1283 نه یعنی بدون سانسور و نسخه اصلی هستن چون گفتی شرعی و.... باشه با خودم گفتم نکنه با صحنه های فیلما و. ... عه مگ از این نظر اشکالی داره دیدنش🫠چجوری فعالش کنم؟ [۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 عه مگ از این نظر اشکالی داره دیدنش🫠چجوری فعالش کنم؟ خب چی بگم 😅 چون اکثرا فیلمای هالیوودی و... صحنه های جنسی دارن و توی دین اسلام گفته گناهه ولی اکثرا همه نگاه میکنن🤦😅 برای فعال کردن زیر نویس باید از پخش کننده ام اکس پلیر استفاده کنی ببین توی گوگل بزن نحوی فعال کردن زیر نویس با کلیپ آموزشی راهت تر یاد میگیری کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
20_calm_girl عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1283 خب چی بگم 😅 چون اکثرا فیلمای هالیوودی و... صحنه های جنسی دارن و توی دین اسلام گفته گناهه ولی اکثرا ... فکرشو نمیکردم اینقد باز باشهاوکی مرسی [۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 فکرشو نمیکردم اینقد باز باشهاوکی مرسی خواهش 😉 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
setiatara عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 30654 ممنون بابت معرفی ولی همه رو دیدم😂 مثلثتقدیر همسر مسافر زمانتله زمان همش درباره سفر در زمانه قشنگن