فیلم_باز مدیر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 عنوان اونایی که فیلم وسریال زیاد میبینید | مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 69 پست زیاد نبینید 😅اگه از حدش بگذره افسردگی میاره پس به اندازه نگاه کنید😄تمااااام🖐️ کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟ 1403/06/26 | 12:25 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثمین_خانم عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 1434 باشه 😅شکارچیان ارواح من بعد از تو باربی 🥴از طریق پنجره من 👌و.... ممنونم🙏🌱
فهیمـfahimــه عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 433 ژانر ترسناک و وحشت هرچند خیلی هیجان داره و .... ولی واقعا فیلم ها و سریال های قویی تو این ژانر ساخته ... ممنون از شما انقد از این فیلما دیدم که یه فیلم بارریتم معمولی یا عاشقانه و خانوادگی اصلا برام جذاب نیس کسل کنندس.متاسفانه تهیه کنندها دل به کار نمیدن تو این ژانر 𖣘مث قهقهه یه آدم لال ؛ وسط نمایش یه آدم کور𖣘
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 خوبههیچ فعلا تمرکزم رو یاد گرفتن ساز گذاشتم😍آره امسال کنکوریم عالیه 😃 کلاس میری ؟ کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
20_calm_girl عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1283 آرع خودشه همینطوری که نوشته اول باید اون آی دی رو بزنی بعدش یه خط فاصله بزنی بعدشم اسم فیلم رو یا به ... عه من اسم فیلمه رو وارد کردم همینطوری اسم سه تا فیلم دیگ مثل دختر گمشده و اینارو اورد [۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯
20_calm_girl عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1283 عالیه 😃 کلاس میری ؟ چه کلاس برا ساز یا کنکورم؟آره کلاس تنبک میرم😁برا کنکور هم فعلا آزمون ثبت نام کردم [۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯
20_calm_girl عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1283 چه کلاس برا ساز یا کنکورم؟آره کلاس تنبک میرم😁برا کنکور هم فعلا آزمون ثبت نام کردم یعنی تا یه ماه دیگ میکنم [۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 ممنون از شما انقد از این فیلما دیدم که یه فیلم بارریتم معمولی یا عاشقانه و خانوادگی اصلا برام جذاب ن ... بلع میفهمم که چی میگین 😅بنظرم همه فیلمای این ژانرو رو هم دیدین 😅 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 عه من اسم فیلمه رو وارد کردم همینطوری اسم سه تا فیلم دیگ مثل دختر گمشده و اینارو اورد فیلمایی که اسمشون شبیه هم هستش رو میاره باید اون فیلمی رو که میخوای خودت انتخاب کنی بیشنون اگه نتونستی پیدا کنی بهم بگو برات بفرستم کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 چه کلاس برا ساز یا کنکورم؟آره کلاس تنبک میرم😁برا کنکور هم فعلا آزمون ثبت نام کردم تنبک 😃 بابا به به 😍 دمت گرم تا کجا پیش رفتی ؟😅 بهش علاقه داری ؟کنکور رو هم جدی بگیریاااا براش بخون کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
20_calm_girl عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1283 فیلمایی که اسمشون شبیه هم هستش رو میاره باید اون فیلمی رو که میخوای خودت انتخاب کنی بیشنون اگه نتونس ... باشه بزار بگردم ببینم [۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯
20_calm_girl عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1283 تنبک 😃 بابا به به 😍 دمت گرم تا کجا پیش رفتی ؟😅 بهش علاقه داری ؟کنکور رو هم جدی بگیریاااا براش بخو ... تازه شروع کردم یه ماهه تقریبا😍😍خیلیییی زیاد اولش میگفتم خز شده و اینا نمیرفتم ولی خیلی بهش علاقه داشتم دل و زدم ب دریا و ثبت نام کردمآره کنکور و هم هدفم حسابداری هست امیدوارم قبول بشم [۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 تازه شروع کردم یه ماهه تقریبا😍😍خیلیییی زیاد اولش میگفتم خز شده و اینا نمیرفتم ولی خیلی بهش علاقه ... آفرین بهت 👏 واقعا کار درستی انجام دادی 😉 بنظرم اگه تونستی همراه درسات کلاسهای اینم برو 😄خیلی تو روحیه و... تاثیر داره کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
20_calm_girl عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1283 آفرین بهت 👏 واقعا کار درستی انجام دادی 😉 بنظرم اگه تونستی همراه درسات کلاسهای اینم برو 😄خیلی تو ر ... اون ک بله ولی خداروشکر سر اون قضیه برا روحیم مشکلی پیش نیومده😊 [۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯
فهیمـfahimــه عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 433 بلع میفهمم که چی میگین 😅بنظرم همه فیلمای این ژانرو رو هم دیدین 😅 معدود شاید از دستم در رفته وگرنه همه رو دیدم😅 𖣘مث قهقهه یه آدم لال ؛ وسط نمایش یه آدم کور𖣘