2777
2789
عنوان

کی از همه خوشگلتره؟؟😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 18221 بازدید | 1279 پست
عمم عمم عمم        

جوووون..خوشا شوهر

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لبم مثل لب جوبه😭

لب جوب😂😂😂😂😂😂

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
وا این دیگ چی بود؟؟؟ نگو اینجوری

نازك و كوچيكه 😏😏😏😏😏

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

منم بینیم کوچیکه و خیلیم دوسش دارم چال گونه هم دارم همه هم بهم میگن ولی ی عیبی که دارم دندونام یکمی بزرگه فاصلشونم زیاد.البته اینی که میگمو اژدها تصور نکنیدا   قابل تحمله

منتظر اتفاقای خوبم ...  
حسودی نکن گلم زیاد خوبی نیس سفیدی بنظر من. زود قرمز میشه زود کبود میشه . کلا باید مراقب باشم اتفاقی ...

من گندمی هست پوستم زود کیود میشه جوششم تابلو میشه من سفید میخوام😂😂😂

رنگ چشامودوس دارم 

چ رنگیه؟؟؟

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
خوشگلن میدوستم

😀😀😀😀😀

من گندمی هست پوستم زود کیود میشه جوششم تابلو میشه من سفید میخوام😂😂😂

بیا عوض کنیم من گندمی دوست دارم😃

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏