چ چیزی هس که باعث میشه حس کنین خوشگلین چ خصوصیتی داره چهرتون ؟ مثلا بعضیا بینی شون خوجمله بعضیا چشاشون رنگیه بضیا با نمکن...خلاصه که بیاین یکم بگیم و بخندیم عیبای چهرتون رو هم بگید
بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏 فقط یادت نره☝ شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍 اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁 دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏 اره با من بخند😁😁
حالا واقعا اینایی که میگه هس؟ خوشگله خوشتیپه؟ پولدارع؟
خوبه قیافش قدشم خوبه 184گفت ، پولدارم هست ولی من برام مهم بود ک شوهرم یا عشقم همش منو تحسین کنه دوسم داشته باشه محبت کنه بهم زنگ بزنه بگه دلم تنگ شده خودشو برام نگیره هی تو قیافه نباشه برام گل بخره هردز بگه منو چقد دوسداره هروز بهم صب بخیر بگه شب بخیر بگه بدون من نتونه زندگی کنه اگه 5 روز نبودم کسی جامو تو دلش پر نکنه
بعدتو تکه ی قلبم به کسی جفت نشد،عشق ان چیز قشنگی که پدر گفت نشد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهرم میگه ننننننننننننننننننن دوستات الکی میگن عاشق قیافت نشده عاشق بوگاتی تو شده حالا چه حرف مسخره ایه خو واضحه فقط میخواد بخاطر قیافت باهات بمونه اونم سر 6 ماه تکراری میشی چون زیبایی خز میشه بعد ی مدت برا ادم یعنی برا ادم عادی میشی
بعدتو تکه ی قلبم به کسی جفت نشد،عشق ان چیز قشنگی که پدر گفت نشد