2777
2789

دخترا اگه اختلاف طبقاتی خیلی زیادی با همسرتون داشته باشین و همسرتون از لحاظ مالی و موقعیت اجتماعی خیلی ازتون سرتر باشه، چیکار میکنید که پررو نشه و تحقیرتون نکنه؟

اگه تو دوران عقد باشین و تو این مدت اصلا تحقیرتون نکرده باشه، ممکنه بعد از شروع زندگی مشترک و چندسال بعد تحقیرتون کنه؟

اگه تحقیر کرد بهترین جواب چیه و چه واکنشی نشون میدین؟

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

خودم انقدر بااعتماد به نفس و همراه برخورد میکنم که به تحقیر نمیرسه 

و هنوز هیچی نشده ول کن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به تربیت خانوادگی ربط داره ولی کلا نباید از مشکلات زندگیتون براش تعریف کنی درمورد پدر و مادر و خانواده و وضع مالی اصلا چیزی نگو و سکوت کن خودت نباید اجازه بدی خودت گله نکنی و اینا اونم احترام متقابل میزاره هر اتفاقی افتاده یا خواهد افتاد نباید بهش بگی 

واسه چیزی ک پیش نیومده برنامه نریز چون جذبش میکنی

اخه من نمیدونم اون لحظه چه واکنشی نشون بدم و ازون دخترای حاضر جواب نیستم😂

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
هیچی بش میگفتم کورنبودی دیدی منوهمینطوری پسندکردی اون موقع بایدمیرفتی باکسی ازدواج میکردی ک هم قدت ب ...

وای اینجوری که بیشتر تحقیر میشم

از همین الان که عقدین وقتی دعواتون شد تحقیرش کن 😂 

آخه بیکاری ذهنتو مشغول این چیزا کردی؟! بقیه راست میگن به هر چیز بدی زیاد فکر کنی جذبش میکنی

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

به تربیت خانوادگی ربط داره ولی کلا نباید از مشکلات زندگیتون براش تعریف کنی درمورد پدر و مادر و خانوا ...

ربطی به مشکلات نداره خونه زندگیمون شغل پدرامون شغل خودش ماشینو و درآمد و اینارو که میبینه و انقدر اختلاف طبقاتی و تفاوت هست که نیازی به گفتن مشکلات نیس،،خودش همه چیزو میبینه

کسی که بخواد سر همچین چیزی همسرشو تحقیر کنه بدرد زندگی کردن نمیخوره

اخه سر چیزای الکی همش دعوام میکنه

میترسم کار به تحقیر کردن بکشه

ربطی به مشکلات نداره خونه زندگیمون شغل پدرامون شغل خودش ماشینو و درآمد و اینارو که میبینه و انقدر اخ ...

عزیزم هر کسی موقعیت اجتماعی خودشو داره قرار نیست کسی که پولداره بزنه تو سر کسی که ازش از نظر اقتصادی ضعیف تره اگه کسی و همچین کاریو می کنه به نظرم آدم درستی نیست