2777
2789

من بزرگترین اشتباهی که توی زندگیم کردم این بود که سالی که کنکور قبول نشدم پشت کنکور نموندم و یک سال درست تلاش کنم و به اصرار خانواده دانشگاه ازاد ثبت نام کردم. به هوای اینکه دانشگاه با دانشگاه فرق نداره و بازم قراره اونجا خوش بگذرونم ولی میتونم به جرعت بگم بی ادب ترین استاد ها و دانشجو هارو داشت. مثل این میمونه که بگید خرید خونه توی بالاشهر و پایین شهر تفاوتی نداره و خود خونه مهمه ولی وقتی وارد محله میشید تازه میفهمید چقدر فرق داره. استادایی بودن که بچه های رشته های تاپ رو مدام توی سر ما میزدن. با خنده میگفتن روزی فکر میکردید تهش بیاید دانشگاه ازاد بشینید و.... 

دانشجو هایی که دیپلم بزور گرفته بودن و برای اینکه یه مدرک داشته باشن فقط اومده بودن. خیلی از دخترا با نوزده سال سن ازدواج کرده بودن و هیییچ هدفی برای اینده نداشتن. اینقدر جوش مسموم بود که خیلیا همون ترم اول انصراف دادن و همون سالی که قرار بود پشت کنکور بمونن و فکر میکردن عمرشون هدر میره رو اونجا هدر دادن با این تفاوت که کلیم حرف شنیدن و روحیشون خراب شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره وقتی یه تجربه ای دارید جمع نبندید و بگید صرفا دانشگاه آزاد فلان شهر و فلان رشته طبق تجربه من اینطوری بوده

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

اتفاقا بنظرم پشت کنکور موندن وقت تلفی هس بعد ک‌ میخوای بری سرکار متوجه میشی ک‌هیچ اهمیتی به مدرکت نمیدن و حسرت میخوری کاش زودتر میرفتی دانشگاه ک زودتر مشغول بکار بشی و تجربه و سابقه کار داشته باشی 

پشت کنکور موندن فقط برا رشته پزشکی یا دانشگاهی مث تهران ارزش داره

بهتره وقتی یه تجربه ای دارید جمع نبندید و بگید صرفا دانشگاه آزاد فلان شهر و فلان رشته طبق تجربه من ا ...

عزیزم من با افراد دانشگاه ازاد شهرای دیگه هم در ارتباطم

وقتی با یه لیسانس طرف میاد استاد میشه و تجربه نداره انتظار داری چی یادت بده

اتفاقا بنظرم پشت کنکور موندن وقت تلفی هس بعد ک‌ میخوای بری سرکار متوجه میشی ک‌هیچ اهمیتی به مدرکت نم ...

منم برای همون رشته های تاپ و دانشگاه های خوب گفتم

منظورم این بود بخونید که قبول شید و نگید بیخیال تهش میرم ازاد

عزیزم من با افراد دانشگاه ازاد شهرای دیگه هم در ارتباطموقتی با یه لیسانس طرف میاد استاد میشه و تجربه ...

اگر شما و اطرافیانت آزاد خوندی، ما و اطرافیانمونم هم خوندیم. پس همه جا مثل هم نیست

شما با این تاپیکت الان توهین کردی به شخصیت همه کسایی که آزاد درس خوندن

تجربت رو صرفا راجب دانشگاه و رشته ای که خوندی میتونی بگی نه اینکه به شخصیت و وقتی که بقیه گذاشتن رو کوچیک بشماری

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

آزاد داریم تا آزاد 

الان آزاد باراجین قزوين و علوم تحقیقات تهران قابل قیاس نیست

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

همه ی دانشگاه آزاد ها این طور نیستن خیلیا مدرک گرفتن رفتن سر کار یا...

من تجربه خودم رو گفتم که اگر بودم نمیرفتم

خیلیا استاد سر کلاس تحقیرشون میکرد و فقط میخندیدن

ادما متفاوتن