2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک البالو خشک

1147 بازدید | 92 پست

که درمورد تجاوز نوشته یادم میاد وقتی حدودا ده سالم بود داییم منو برد یه گوشه لبمو بوسید و گفت یه بار میام دنبالت میبرمت خونمون ولی به کسی نگو

منم بچه بودم نمیدونستم که قضیه از چه قراره فقط ترسیدم از اون بوسه و حرفی که زد و اینکه چرا نباید کسی بدونه

چون عموهام همیشه میبردنم بیرون و گردش و از بابامم بیشتر هوامو داشتن

تا امروز که بیشتر از بیست سال از اون روز میگذره تو اتاقی که داییم تنها باشه هم نمیرم

من که بچه ای ندارم و نخواهم داشت ولی خانوما حواستون به این باشه که بچه هاتونو کجا نگه میدارین 

بعضی چیزا تا اخر عمر از فکر و یاد ادم نمیرن من اینو حتی یه بارم به زبون نیاوردم چون مسلما مادرم حرفمو باور نمیکرد شما اولین کسایی هستین که درمورد این اتفاق باهاشون حرف زدم😭

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور میتونن؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
ادامشو بگو عزیزم

هیچوقت سعی نکردم با داییم تنها شم اون به هدفش نرسید ولی افکار من سالها بعد از اون حرکت هم نابود و بهم ریختست

قسمت زجر آورش اینه که اکثر دخترا یه خاطره بد این مدلی دارن

و خونواده هایی که فکر میکنن خواهر برادرشون از برگ گل پاک ترن و مورد اعتمادن اما زهی خیال باطل

من دوست دارم اینارو یه جا زندانی کنم بعد چند تا سگ بندازم تو قفس تیکه تیکه شدنشونو ببینم

باور کن حتی سگ هم میفهمه اینا چقد کثیفن و بهشون نزدیک نمیشه

باز تو بچه بودی دایی من دو سال پیش که فهمید با شوهرم مشکل خوردم بهم نزدیک شد و علنا پیشنهاد رابطه داد من چنان شوکه شدم حالم بد شد الان دو ساله بلاکه کلا اینم بگم دایی ناتنی هیت از مادر با مامان من جدان

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
فکرشو بکن بچش یه سال از من کوچیکتر بود لعنتیه چندش

چه دایی داشتی تو 

والا من یه بار همسرم خواب بود و من میخواستم برم حمام و لباسام درآورده بودم و گفتم اول برم دستشویی رو بشورم بعد برم حمام نگو تو این فاصله داییم اومده و همسرم رفته بود بیرون چیزی بخره 🥴 

از دستشویی درومدم یهو دیدم داییم که جوان بود و ازدواج نکرده وسط سالته🥴

تا منو دید سریع روشو اونطرف کرد و منم نفهمیدم چطوری دوباره پریدم تو همون دستشویی🤪😅

فکرشو بکن بچش یه سال از من کوچیکتر بود لعنتیه چندش

بهش فکر نکن 

بعدش دیگه سراغت نیومد؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش